DEMAECKER-VAN HAECKE

Contactgegevens DEMAECKER-VAN HAECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMAECKER-VAN HAECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMAECKER-VAN HAECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPWEG 35; 8377; ZUIENKERKE, België

Telefoon (phone): 50316327 (+32-50316327) 50316327 (+32-50316327)

Fax (fax): +32 (15) 279-58-92 +32 (15) 279-58-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMAECKER-VAN HAECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMAECKER-VAN HAECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMAECKER-VAN HAECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMAECKER-VAN HAECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMAECKER-VAN HAECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMAECKER-VAN HAECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMAECKER-VAN HAECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMAECKER-VAN HAECKE
Products information DEMAECKER-VAN HAECKE

BTW identificatienummer (tax): BE03265930175
Ondernemingsnummer: 2926177978
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 137,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DEMAECKER-VAN HAECKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMAECKER-VAN HAECKE
(Get full report from official database of BE for DEMAECKER-VAN HAECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMAECKER-VAN HAECKE
Addition kinds of activities for DEMAECKER-VAN HAECKE

075201. Dierenteelt | Animal breeding services
225802. Warp en platte producten | Warp and flat knit products
343199. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
24999914. Trofee bases, hout | Trophy bases, wood
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens
37329905. Jachten, gebouw en reparatie | Yachts, building and repairing
72990801. Quilting voor individuen | Quilting for individuals

Werken bij DEMAECKER-VAN HAECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMAECKER-VAN HAECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMAECKER-VAN HAECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMAECKER-VAN HAECKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Stekker / machinebediener verpakking (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het product Als de operator in pauze is of afwezig, zorg je ervoor dat de machine blijft draaien Je doet kleine instellingen en aanpassingen aan de machine waar nodig Je zorgt voor een nette omgeving en helpt je collega's waar nodig

 • Administratief medewerker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

 • Ervaren metser (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Konvert Construct Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in totaalprojecten is Konvert Construct op zoek naar ervaren metsers. Ben je woonachtig in de regio Overpelt - Neerpelt - Hamont - Balen - Bocholt? Heb je ervaring als metser? Heb je inzicht en wil je graag doorgroeien? Neem dan onmiddellijk contact met ons op!

 • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

 • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

 • keukenmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Les Parisiennes

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

 • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

 • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vaste Job

  Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

 • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AUTO 5

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

 • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Vaste Job

  Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

 • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: MAHIEU NV

  Type: Vaste Job

  U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

 • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

  Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

  Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

  Type: Werfreserve

  1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

Zoek naar antwoorden van DEMAECKER-VAN HAECKE in sociale netwerken
Look for responds of DEMAECKER-VAN HAECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMAECKER-VAN HAECKE. Laat een reactie achter voor DEMAECKER-VAN HAECKE. DEMAECKER-VAN HAECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMAECKER-VAN HAECKE. Leave a respond for DEMAECKER-VAN HAECKE. DEMAECKER-VAN HAECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMAECKER-VAN HAECKE op de google maps. Adres en contacten DEMAECKER-VAN HAECKE
Location of DEMAECKER-VAN HAECKE on the google maps. Address and contacts of DEMAECKER-VAN HAECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMAECKER-VAN HAECKE DEMAECKER-VAN HAECKE: Allo Volets SA | Den Drossaerd | Dillemans N | PEETERS A. & P.-MONJOIE | D?M & S FACILITIES

Other related companies as DEMAECKER-VAN HAECKE: Allo Volets SA | Den Drossaerd | Dillemans N | PEETERS A. & P.-MONJOIE | D?M & S FACILITIES

DEMAECKER-VAN HAECKE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMAECKER-VAN HAECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03265930175. Het bedrijf DEMAECKER-VAN HAECKE bevindt zich op het adres: DORPWEG 35; 8377; ZUIENKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 137,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal; Waterbouw. Producten gemaakt in DEMAECKER-VAN HAECKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMAECKER-VAN HAECKE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMAECKER-VAN HAECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMAECKER-VAN HAECKE, openstaande posities, locatie van DEMAECKER-VAN HAECKE op de kaart.

DEMAECKER-VAN HAECKE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEMAECKER-VAN HAECKE, company assigned to the tax number BE03265930175. The company DEMAECKER-VAN HAECKE is located at the address: DORPWEG 35; 8377; ZUIENKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 137,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal; Waterbouw. Products created in DEMAECKER-VAN HAECKE were not found.
The main activity of DEMAECKER-VAN HAECKE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMAECKER-VAN HAECKE is not available. You also can look at reviews of DEMAECKER-VAN HAECKE, open positions, location of DEMAECKER-VAN HAECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMAECKER-VAN HAECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMAECKER-VAN HAECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMAECKER-VAN HAECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMAECKER-VAN HAECKE, employees, financial statistics.