PEETERS A. & P.-MONJOIE

Contactgegevens PEETERS A. & P.-MONJOIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEETERS A. & P.-MONJOIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEETERS A. & P.-MONJOIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D'ANDENNE 63; 5364; HAMOIS, België

Telefoon (phone): 83612679 (+32-83612679) 83612679 (+32-83612679)

Fax (fax): +32 (61) 607-53-94 +32 (61) 607-53-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEETERS A. & P.-MONJOIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEETERS A. & P.-MONJOIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEETERS A. & P.-MONJOIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEETERS A. & P.-MONJOIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEETERS A. & P.-MONJOIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEETERS A. & P.-MONJOIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEETERS A. & P.-MONJOIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEETERS A. & P.-MONJOIE
Products information PEETERS A. & P.-MONJOIE

BTW identificatienummer (tax): BE03864410400
Ondernemingsnummer: 4942993164
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEETERS A. & P.-MONJOIE
(Get full report from official database of BE for PEETERS A. & P.-MONJOIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEETERS A. & P.-MONJOIE
Addition kinds of activities for PEETERS A. & P.-MONJOIE

20330312. Olijven: verpakt in blikjes, potten, enz. | Olives: packaged in cans, jars, etc.
28999952. Drug test kits, bloed en urine | Drug testing kits, blood and urine
31999901. Dozen, leer | Boxes, leather
39529901. Krijt: timmerlieden, bord, markering, kleermakers ', enz. | Chalk: carpenters', blackboard, marking, tailors', etc.
48229902. Facsimile transmissie diensten | Facsimile transmission services
82310303. Uitleenbibliotheek | Lending library

Werken bij PEETERS A. & P.-MONJOIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEETERS A. & P.-MONJOIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEETERS A. & P.-MONJOIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEETERS A. & P.-MONJOIE. Looking for open vacancies in other companies

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Loodgieter (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Oostende zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je staat in voor montage van de leidingen, kraanwerk, sanitaire toestellen en de supports van de sanitaire installaties. Het gaat meestal over kantoorgebouwen, scholen, zwembaden en ziekenhuizen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Student Zwemmer (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je student? Help je graag hulpbehoevende mensen? Zwem je graag? Dan is dit iets voor jou! Wij zoeken een student die 1 namiddag per week met Patrick, een persoon die zich in een rolstoel verplaatst, wil gaan zwemmen. Jouw namiddag zal er als volgt uitzien: - Je wordt om 13u verwacht bij Patrick thuis in Wondelgem - Je wacht samen met hem op de taxi om naar het zwembad te gaan - Je rijdt mee met de taxi naar het zwembad - Je helpt Patrick met het aantrekken van zijn zwemkledij - Je zwemt samen met hem - Je helpt Patrick met het aankleden na het zwemmen - Je wacht samen met hem in het zwembad tot de taxi er is - Je bent rond 17u terug in Wondelgem Voor en na het zwemmen wordt er nog een drankje voorzien.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Hoger Redder Sportoase Eburons Dome (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

  • DERMATOLOOG (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

Zoek naar antwoorden van PEETERS A. & P.-MONJOIE in sociale netwerken
Look for responds of PEETERS A. & P.-MONJOIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEETERS A. & P.-MONJOIE. Laat een reactie achter voor PEETERS A. & P.-MONJOIE. PEETERS A. & P.-MONJOIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEETERS A. & P.-MONJOIE. Leave a respond for PEETERS A. & P.-MONJOIE. PEETERS A. & P.-MONJOIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEETERS A. & P.-MONJOIE op de google maps. Adres en contacten PEETERS A. & P.-MONJOIE
Location of PEETERS A. & P.-MONJOIE on the google maps. Address and contacts of PEETERS A. & P.-MONJOIE

Andere gerelateerde bedrijven als come PEETERS A. & P.-MONJOIE PEETERS A. & P.-MONJOIE: FRAN?OISE PHILIPPE | ADMINISTRATION COMMUNALE | Linotte Caroline | BELGIAN ASSOCIATION FOR TENNIS DEVELOPMENT | Stove

Other related companies as PEETERS A. & P.-MONJOIE: FRAN?OISE PHILIPPE | ADMINISTRATION COMMUNALE | Linotte Caroline | BELGIAN ASSOCIATION FOR TENNIS DEVELOPMENT | Stove

PEETERS A. & P.-MONJOIE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEETERS A. & P.-MONJOIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03864410400. Het bedrijf PEETERS A. & P.-MONJOIE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D'ANDENNE 63; 5364; HAMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 223,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van PEETERS A. & P.-MONJOIE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEETERS A. & P.-MONJOIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEETERS A. & P.-MONJOIE, openstaande posities, locatie van PEETERS A. & P.-MONJOIE op de kaart.

PEETERS A. & P.-MONJOIE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEETERS A. & P.-MONJOIE, company assigned to the tax number BE03864410400. The company PEETERS A. & P.-MONJOIE is located at the address: CHAUSS?E D'ANDENNE 63; 5364; HAMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 223,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of PEETERS A. & P.-MONJOIE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEETERS A. & P.-MONJOIE is not available. You also can look at reviews of PEETERS A. & P.-MONJOIE, open positions, location of PEETERS A. & P.-MONJOIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEETERS A. & P.-MONJOIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEETERS A. & P.-MONJOIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEETERS A. & P.-MONJOIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEETERS A. & P.-MONJOIE, employees, financial statistics.