VAN RYCKEGEM

Contactgegevens VAN RYCKEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN RYCKEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN RYCKEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BASTELARE 60; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93555776 (+32-93555776) 93555776 (+32-93555776)

Fax (fax): +32 (56) 619-97-43 +32 (56) 619-97-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN RYCKEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN RYCKEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN RYCKEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN RYCKEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN RYCKEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN RYCKEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN RYCKEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN RYCKEGEM
Products information VAN RYCKEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE07221832275
Ondernemingsnummer: 6542602539
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in VAN RYCKEGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN RYCKEGEM
(Get full report from official database of BE for VAN RYCKEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN RYCKEGEM
Addition kinds of activities for VAN RYCKEGEM

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
306912. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
953200. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
30691303. Rollen, massief of bedekt rubber | Rolls, solid or covered rubber
38410402. canules | Cannulae
38449905. Bestralingsapparatuur, niet inbegrepen | Irradiation equipment, nec
72130203. Shirt levering | Shirt supply

Werken bij VAN RYCKEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN RYCKEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN RYCKEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN RYCKEGEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een detacheringskantoor zoeken we een Elektricien, je zal ingezet worden op verscheidene projecten voor volgende zaken: - Installatie, renovatie, onderhoud en herstel van verschillende elektriciteitsinstallaties - Kappen en boren - Monteren van kabelgoten - Kableren, plaatsen en installeren van besturingskasten

 • Traffic Officer Cargo (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de vracht op de vluchten, dit houdt ondermeer in: Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,…)

 • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

 • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

 • UX/UI Developer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

 • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HARVEY NASH

  Type: Vaste Job

  Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

 • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

 • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PLOPSA

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Limburg (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

 • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: 'T SPIJKER

  Type: Werfreserve

  Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

 • Flexi job horeca medewerker (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: THE MAPLE

  Type: Flexijob

  Als Flexi sta je in de planning en leer je : - klanten bedienen - opdienen , afruimen en afwassen - Serveren van drank , wafels , pannekoeken en ijsjes

Zoek naar antwoorden van VAN RYCKEGEM in sociale netwerken
Look for responds of VAN RYCKEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN RYCKEGEM. Laat een reactie achter voor VAN RYCKEGEM. VAN RYCKEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN RYCKEGEM. Leave a respond for VAN RYCKEGEM. VAN RYCKEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN RYCKEGEM op de google maps. Adres en contacten VAN RYCKEGEM
Location of VAN RYCKEGEM on the google maps. Address and contacts of VAN RYCKEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN RYCKEGEM VAN RYCKEGEM: ALBERT MONSIEUR | IST Benelux B.V.B.A. | ERIKA DE BOEVER | Van Breedam L | Bouchat Meubles

Other related companies as VAN RYCKEGEM: ALBERT MONSIEUR | IST Benelux B.V.B.A. | ERIKA DE BOEVER | Van Breedam L | Bouchat Meubles

VAN RYCKEGEM is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN RYCKEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07221832275. Het bedrijf VAN RYCKEGEM bevindt zich op het adres: BASTELARE 60; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Producten gemaakt in VAN RYCKEGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN RYCKEGEM is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN RYCKEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN RYCKEGEM, openstaande posities, locatie van VAN RYCKEGEM op de kaart.

VAN RYCKEGEM is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN RYCKEGEM, company assigned to the tax number BE07221832275. The company VAN RYCKEGEM is located at the address: BASTELARE 60; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Products created in VAN RYCKEGEM were not found.
The main activity of VAN RYCKEGEM is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN RYCKEGEM is not available. You also can look at reviews of VAN RYCKEGEM, open positions, location of VAN RYCKEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN RYCKEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN RYCKEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN RYCKEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN RYCKEGEM, employees, financial statistics.