VADAGRO

Contactgegevens VADAGRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VADAGRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VADAGRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRALSTRAAT 2; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37735102 (+32-37735102) 37735102 (+32-37735102)

Fax (fax): +32 (64) 349-32-83 +32 (64) 349-32-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VADAGRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VADAGRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VADAGRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VADAGRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VADAGRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VADAGRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VADAGRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VADAGRO
Products information VADAGRO

BTW identificatienummer (tax): BE03367004394
Ondernemingsnummer: 9759674072
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in VADAGRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VADAGRO
(Get full report from official database of BE for VADAGRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VADAGRO
Addition kinds of activities for VADAGRO

149999. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
26750402. Ei cartons, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Egg cartons, die-cut: made from purchased materials
35520306. Merceriserende machines, textiel | Mercerizing machinery, textile
50840400. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging

Werken bij VADAGRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VADAGRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VADAGRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VADAGRO. Looking for open vacancies in other companies

 • Patissier (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

 • Tijdelijke orderpicker - regio Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een voedingsbedrijf, in de regio Wortegem-Petegem zijn we op zoek naar een tijdelijke orderpicker. Jouw taken: - Je staat in voor het klaarzetten van de bestellingen, goederen op locatie zetten en orderpicking. - Je werkt hiervoor met een systeem met stemcontrole. - Je werkt in een koele omgeving. - Je zet je in voor een tijdelijke opdracht tot ongeveer eind dit jaar.

 • Polyvalente arbeiders die losse dagen in de week kunnen werken : dagwerk ! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In een brouwerij voert u allerhande productietaken uit. Dit betreft losse arbeid.

 • reachtruckbestuurders - heftruckchauffeurs m/v (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, actief in de brouwerij- en voedingssector, zijn we op zoek naar reachtruckbestuurders en heftruckchauffeurs m/v Je zal tewerkgesteld worden ter vervanging van vaste werknemers bij verlof of ziekte (in Breendonk en/of Ruisbroek) Takenpakket: Je staat in voor het klaarzetten van leveringen en afhalingen Je laadt en lost vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het correct stockeren van goederen Je zorgt voor orde en netheid op de werkplek Je start met een interimcontract

 • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

 • Orderpicker (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

 • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

 • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

 • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

 • HANDLANGER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

  Type: Vaste Job

  Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

 • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

  Type: Vaste Job

  Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

Zoek naar antwoorden van VADAGRO in sociale netwerken
Look for responds of VADAGRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VADAGRO. Laat een reactie achter voor VADAGRO. VADAGRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VADAGRO. Leave a respond for VADAGRO. VADAGRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VADAGRO op de google maps. Adres en contacten VADAGRO
Location of VADAGRO on the google maps. Address and contacts of VADAGRO

Andere gerelateerde bedrijven als come VADAGRO VADAGRO: OXFAM WERELDWINKEL | JOHAN VAN LOOVEREN | BORSALINO DISCO-BAR | COUTURE MODA | HUGO TANGHE

Other related companies as VADAGRO: OXFAM WERELDWINKEL | JOHAN VAN LOOVEREN | BORSALINO DISCO-BAR | COUTURE MODA | HUGO TANGHE

VADAGRO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VADAGRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367004394. Het bedrijf VADAGRO bevindt zich op het adres: BRALSTRAAT 2; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Producten gemaakt in VADAGRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VADAGRO is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VADAGRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VADAGRO, openstaande posities, locatie van VADAGRO op de kaart.

VADAGRO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VADAGRO, company assigned to the tax number BE03367004394. The company VADAGRO is located at the address: BRALSTRAAT 2; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Products created in VADAGRO were not found.
The main activity of VADAGRO is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VADAGRO is not available. You also can look at reviews of VADAGRO, open positions, location of VADAGRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VADAGRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VADAGRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VADAGRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VADAGRO, employees, financial statistics.