ANDRE GREGOIRE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • ANDRE GREGOIRE
Private companiesLegal Services • ANDRE GREGOIRE

Contactgegevens ANDRE GREGOIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE GREGOIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE GREGOIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MOULIN 6; 5310; EGHEZEE, België

Telefoon (phone): 81855211 (+32-81855211) 81855211 (+32-81855211)

Fax (fax): +32 (82) 725-10-82 +32 (82) 725-10-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE GREGOIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE GREGOIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE GREGOIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE GREGOIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE GREGOIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE GREGOIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE GREGOIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE GREGOIRE
Products information ANDRE GREGOIRE

BTW identificatienummer (tax): BE08747833251
Ondernemingsnummer: 2887451171
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ANDRE GREGOIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE GREGOIRE
(Get full report from official database of BE for ANDRE GREGOIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE GREGOIRE
Addition kinds of activities for ANDRE GREGOIRE

335603. Magnesium | Magnesium
353200. Mijnbouwmachines | Mining machinery
17990601. Badkuip reparatie | Bathtub refinishing
32920400. Asbestvrije wrijvingsmaterialen | Asbestos friction materials
36740200. Geïntegreerde schakelingen, halfgeleidernetwerken, enz. | Integrated circuits, semiconductor networks, etc.

Werken bij ANDRE GREGOIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE GREGOIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE GREGOIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE GREGOIRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

 • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

 • Elektromechanieker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

 • Lasser (m/v) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

 • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Team Assistant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

 • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: O I P

  Type: Vaste Job

  OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

 • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Vaste Job

  Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

 • Medewerker poederlakkerij dag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de voorbereiding van de te lakken profielen. Je hangt de profielen correct op zodat de poederlakker ze kan lakken.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van ANDRE GREGOIRE in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE GREGOIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE GREGOIRE. Laat een reactie achter voor ANDRE GREGOIRE. ANDRE GREGOIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE GREGOIRE. Leave a respond for ANDRE GREGOIRE. ANDRE GREGOIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE GREGOIRE op de google maps. Adres en contacten ANDRE GREGOIRE
Location of ANDRE GREGOIRE on the google maps. Address and contacts of ANDRE GREGOIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE GREGOIRE ANDRE GREGOIRE: De Wilde R | Q8 | Garage Boulenger SA | Helman J-P | G. VANHOLME

Other related companies as ANDRE GREGOIRE: De Wilde R | Q8 | Garage Boulenger SA | Helman J-P | G. VANHOLME

ANDRE GREGOIRE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE GREGOIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747833251. Het bedrijf ANDRE GREGOIRE bevindt zich op het adres: RUE DU MOULIN 6; 5310; EGHEZEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Producten gemaakt in ANDRE GREGOIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE GREGOIRE is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE GREGOIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE GREGOIRE, openstaande posities, locatie van ANDRE GREGOIRE op de kaart.

ANDRE GREGOIRE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE GREGOIRE, company assigned to the tax number BE08747833251. The company ANDRE GREGOIRE is located at the address: RUE DU MOULIN 6; 5310; EGHEZEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Products created in ANDRE GREGOIRE were not found.
The main activity of ANDRE GREGOIRE is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE GREGOIRE is not available. You also can look at reviews of ANDRE GREGOIRE, open positions, location of ANDRE GREGOIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE GREGOIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE GREGOIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE GREGOIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE GREGOIRE, employees, financial statistics.