V.D.K. LOCATION

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • V.D.K. LOCATION
Private companiesMetal Mining • V.D.K. LOCATION

Contactgegevens V.D.K. LOCATION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.D.K. LOCATION: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.D.K. LOCATION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E MAIEUR HABILS 81; 1430; REBECQ, België

Telefoon (phone): 23955894 (+32-23955894) 23955894 (+32-23955894)

Fax (fax): +32 (12) 328-58-98 +32 (12) 328-58-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.D.K. LOCATION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.D.K. LOCATION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.D.K. LOCATION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.D.K. LOCATION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.D.K. LOCATION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.D.K. LOCATION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.D.K. LOCATION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.D.K. LOCATION
Products information V.D.K. LOCATION

BTW identificatienummer (tax): BE02073638916
Ondernemingsnummer: 1262573242
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 667,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in V.D.K. LOCATION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.D.K. LOCATION
(Get full report from official database of BE for V.D.K. LOCATION)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.D.K. LOCATION
Addition kinds of activities for V.D.K. LOCATION

205100. Brood, taart en aanverwante producten | Bread, cake, and related products
506502. Communicatie apparatuur | Communication equipment
10949904. Roscoeliet (vanadium hydromica) mijnbouw | Roscoelite (vanadium hydromica) mining
25420206. Fixtures: display, kantoor of winkel: behalve hout | Fixtures: display, office, or store: except wood
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
58120310. Grills (eetplekken) | Grills (eating places)
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store

Werken bij V.D.K. LOCATION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.D.K. LOCATION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.D.K. LOCATION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.D.K. LOCATION. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

 • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

 • Productieoperator nacht (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

 • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

 • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

 • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DIENSTEN.NET

  Type: Dienstenchequebaan

  Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

 • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

 • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

Zoek naar antwoorden van V.D.K. LOCATION in sociale netwerken
Look for responds of V.D.K. LOCATION in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.D.K. LOCATION. Laat een reactie achter voor V.D.K. LOCATION. V.D.K. LOCATION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.D.K. LOCATION. Leave a respond for V.D.K. LOCATION. V.D.K. LOCATION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.D.K. LOCATION op de google maps. Adres en contacten V.D.K. LOCATION
Location of V.D.K. LOCATION on the google maps. Address and contacts of V.D.K. LOCATION

Andere gerelateerde bedrijven als come V.D.K. LOCATION V.D.K. LOCATION: FLSAATCHI & SAATCHI | Tel 18 | BUREXPIM SPRL | RIJSCHOOL DE GETE | Pattyn C

Other related companies as V.D.K. LOCATION: FLSAATCHI & SAATCHI | Tel 18 | BUREXPIM SPRL | RIJSCHOOL DE GETE | Pattyn C

V.D.K. LOCATION is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.D.K. LOCATION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073638916. Het bedrijf V.D.K. LOCATION bevindt zich op het adres: CHAUSS?E MAIEUR HABILS 81; 1430; REBECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 667,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in V.D.K. LOCATION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.D.K. LOCATION is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.D.K. LOCATION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.D.K. LOCATION, openstaande posities, locatie van V.D.K. LOCATION op de kaart.

V.D.K. LOCATION is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.D.K. LOCATION, company assigned to the tax number BE02073638916. The company V.D.K. LOCATION is located at the address: CHAUSS?E MAIEUR HABILS 81; 1430; REBECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 667,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in V.D.K. LOCATION were not found.
The main activity of V.D.K. LOCATION is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V.D.K. LOCATION is not available. You also can look at reviews of V.D.K. LOCATION, open positions, location of V.D.K. LOCATION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.D.K. LOCATION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.D.K. LOCATION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.D.K. LOCATION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.D.K. LOCATION, employees, financial statistics.