PIETERS G.C.A.

Contactgegevens PIETERS G.C.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIETERS G.C.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIETERS G.C.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHROVESTRAAT 33; 9280; LEBBEKE, België

Telefoon (phone): 53212992 (+32-53212992) 53212992 (+32-53212992)

Fax (fax): +32 (19) 494-67-10 +32 (19) 494-67-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIETERS G.C.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIETERS G.C.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIETERS G.C.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIETERS G.C.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIETERS G.C.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIETERS G.C.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIETERS G.C.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIETERS G.C.A.
Products information PIETERS G.C.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05083618164
Ondernemingsnummer: 8622039794
Hoofdstad (capital): 196,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PIETERS G.C.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIETERS G.C.A.
(Get full report from official database of BE for PIETERS G.C.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIETERS G.C.A.
Addition kinds of activities for PIETERS G.C.A.

232200. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
371402. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
24529904. Modulaire huizen, geprefabriceerde, hout | Modular homes, prefabricated, wood
30890604. Celluloïde producten | Celluloid products
32310202. Zilverglas: gemaakt van aangekochte glas | Silvered glass: made from purchased glass
35590105. Hoedmakerij en hoedvernieuwingsmachines | Hat making and hat renovating machinery
37280113. Ruiters, vliegtuigen | Rudders, aircraft
39449900. Spelletjes, speelgoed en voertuigen van kinderen, nv | Games, toys, and children's vehicles, nec
51990212. Houtsnijwerk | Wood carvings
80110200. Medische centra | Medical centers

Werken bij PIETERS G.C.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIETERS G.C.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIETERS G.C.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIETERS G.C.A.. Looking for open vacancies in other companies

 • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

 • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Adecco Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

 • CARROSSIER (AALBEKE)

  Regio: AALBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

 • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

  Regio: DOTTIGNIES

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

 • Poetshulp Oud-Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Studentenjob

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van het HR departement. Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enquêtes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Student kapper / kapster op zaterdag (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

  Type: Studentenjob

  Voor een kapster te Waarschoot zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op zaterdag. Je zal instaan voor het onthaal van de klanten, het wassen van de haren, meehelpen bij brushing,... Daarnaast help je mee bij het net houden van het kapsalon.

 • Mechanieker (h/f) (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Vaste Job

  Mechanieker (M/V) (Regio Brakel) Konvert Oudenaarde zoekt een mechanieker voor een groeiende KMO gespecialiseerd in mechanische herstellingen, slijtvaste coatings, laswerken en onderhoud. Vanwege de groei van de organisatie zijn we op korte termijn op zoek naar een mechanieker. Functieomschrijving: • Monteren en demonteren van sassen, sluizen en kleppen • Opschuren en draaien van flenzen, rotors, stators, rollen, astappen, etc. • Controles uitvoeren: visuele controle, maten en toleranties controleren • Meedenken om je werk zo kwalitatief en efficiënt mogelijk te organiseren • Maturiteit en verantwoordelijkheidszin zijn belangrijke pijlers in deze functie • Je zal opgeleid worden en nauw samenwerken met onze ervaren mechaniekers

 • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

 • RESERVE Industrieel reinigers Eeklo / Zelzate 2018 (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Eeklo & Zelzate zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van PIETERS G.C.A. in sociale netwerken
Look for responds of PIETERS G.C.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIETERS G.C.A.. Laat een reactie achter voor PIETERS G.C.A.. PIETERS G.C.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIETERS G.C.A.. Leave a respond for PIETERS G.C.A.. PIETERS G.C.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIETERS G.C.A. op de google maps. Adres en contacten PIETERS G.C.A.
Location of PIETERS G.C.A. on the google maps. Address and contacts of PIETERS G.C.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come PIETERS G.C.A. PIETERS G.C.A.: Roloux E SA | Cercle Notarial de la Province de Luxembourg | I.C.S. Vermander B.V.B.A. | Pluymers C | Cimesac SA

Other related companies as PIETERS G.C.A.: Roloux E SA | Cercle Notarial de la Province de Luxembourg | I.C.S. Vermander B.V.B.A. | Pluymers C | Cimesac SA

PIETERS G.C.A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIETERS G.C.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05083618164. Het bedrijf PIETERS G.C.A. bevindt zich op het adres: SCHROVESTRAAT 33; 9280; LEBBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 196,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in PIETERS G.C.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIETERS G.C.A. is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIETERS G.C.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIETERS G.C.A., openstaande posities, locatie van PIETERS G.C.A. op de kaart.

PIETERS G.C.A. is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIETERS G.C.A., company assigned to the tax number BE05083618164. The company PIETERS G.C.A. is located at the address: SCHROVESTRAAT 33; 9280; LEBBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 196,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in PIETERS G.C.A. were not found.
The main activity of PIETERS G.C.A. is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PIETERS G.C.A. is not available. You also can look at reviews of PIETERS G.C.A., open positions, location of PIETERS G.C.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIETERS G.C.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIETERS G.C.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIETERS G.C.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIETERS G.C.A., employees, financial statistics.