PELGRIMS POL

Contactgegevens PELGRIMS POL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PELGRIMS POL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PELGRIMS POL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDEBAAN 36; 3071; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27599320 (+32-27599320) 27599320 (+32-27599320)

Fax (fax): +32 (53) 702-46-20 +32 (53) 702-46-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PELGRIMS POL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PELGRIMS POL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PELGRIMS POL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PELGRIMS POL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PELGRIMS POL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PELGRIMS POL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PELGRIMS POL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PELGRIMS POL
Products information PELGRIMS POL

BTW identificatienummer (tax): BE08083709716
Ondernemingsnummer: 5139099121
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in PELGRIMS POL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PELGRIMS POL
(Get full report from official database of BE for PELGRIMS POL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PELGRIMS POL
Addition kinds of activities for PELGRIMS POL

20910329. Zalm, genezen, NSK | Salmon, cured, nsk
29110301. Zure olie | Acid oil
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
36340306. Ventilators, elektrisch: hassock | Fans, electric: hassock
36690103. Branddetectiesystemen, elektrisch | Fire detection systems, electric
36990402. Chimes, elektrisch | Chimes, electric

Werken bij PELGRIMS POL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PELGRIMS POL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PELGRIMS POL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PELGRIMS POL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

 • Business Analyst (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

 • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

 • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

 • Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

 • Jobstudent (GINGELOM)

  Regio: GINGELOM

  Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

 • Jobstudent Recruiter - Intelect Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Intelect

  Type: Studentenjob

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

 • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

  Regio: VINDERHOUTE

  Bedrijf: GILLES DE SMET

  Type: Vaste Job

  Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

 • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

 • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: COMFORT ENERGY

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ARGENTA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van PELGRIMS POL in sociale netwerken
Look for responds of PELGRIMS POL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PELGRIMS POL. Laat een reactie achter voor PELGRIMS POL. PELGRIMS POL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PELGRIMS POL. Leave a respond for PELGRIMS POL. PELGRIMS POL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PELGRIMS POL op de google maps. Adres en contacten PELGRIMS POL
Location of PELGRIMS POL on the google maps. Address and contacts of PELGRIMS POL

Andere gerelateerde bedrijven als come PELGRIMS POL PELGRIMS POL: INSTITUUT MURIELLE | RENAAT VERBIEST | Pyfferoen BVBA | S. MOREAU | M. HONINX

Other related companies as PELGRIMS POL: INSTITUUT MURIELLE | RENAAT VERBIEST | Pyfferoen BVBA | S. MOREAU | M. HONINX

PELGRIMS POL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PELGRIMS POL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083709716. Het bedrijf PELGRIMS POL bevindt zich op het adres: OUDEBAAN 36; 3071; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in PELGRIMS POL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PELGRIMS POL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PELGRIMS POL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PELGRIMS POL, openstaande posities, locatie van PELGRIMS POL op de kaart.

PELGRIMS POL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PELGRIMS POL, company assigned to the tax number BE08083709716. The company PELGRIMS POL is located at the address: OUDEBAAN 36; 3071; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in PELGRIMS POL were not found.
The main activity of PELGRIMS POL is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PELGRIMS POL is not available. You also can look at reviews of PELGRIMS POL, open positions, location of PELGRIMS POL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PELGRIMS POL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PELGRIMS POL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PELGRIMS POL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PELGRIMS POL, employees, financial statistics.