MARTENS

Contactgegevens MARTENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUINEWEG 16; 8490; JABBEKE, België

Telefoon (phone): 50812442 (+32-50812442) 50812442 (+32-50812442)

Fax (fax): +32 (67) 669-59-38 +32 (67) 669-59-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTENS
Products information MARTENS

BTW identificatienummer (tax): BE05853210449
Ondernemingsnummer: 8022735595
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 372,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in MARTENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTENS
(Get full report from official database of BE for MARTENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTENS
Addition kinds of activities for MARTENS

506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
764100. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
869999. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec
28169900. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
28210402. Caseïne kunststoffen | Casein plastics
80499911. Lijkschouwer | Coroner

Werken bij MARTENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Dumperchauffeur C (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je rijdt met een dumper op werven, op een economische en veilige manier (veiligheidsfunctie) en met respect voor de omgeving. Deze functie zal op verschillende werven van ons plaatsvinden (Zeebrugge, Oostende & Gent)

 • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

 • Metser diender (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

 • POETSHULP regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

 • Machinebouwer (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Hoogstraten is Randstad op zoek naar een machinebouwer. Je bent voornamelijk bezig met het compleet opbouwen van diverse transportsystemen, bestaande uit buffer-, weeg-, afduw-, ontstapel-,stapel- en verpakkingsinstallaties. De job behelst voornamelijk het mechanisch monteren van frames, platen, assen, lagers, riemen, banden, kettingen, tandwielen en dit volgens duidelijke 3D-tekeningen met een exploded view. Het gaat om zeer afwisselend werk (seriegrootte van 1 a 5 stuks), met een zeer diverse productenpakket. Het kwaliteitsniveau en afwerkingsgraad van de producten ligt zeer hoog.

 • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Recrewtment

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

  Regio: GIERLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Medische pedicure (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Diëtist Tina Simons

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

 • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

 • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SEYNAEVE

  Type: Flexijob

  * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van MARTENS in sociale netwerken
Look for responds of MARTENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTENS. Laat een reactie achter voor MARTENS. MARTENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTENS. Leave a respond for MARTENS. MARTENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTENS op de google maps. Adres en contacten MARTENS
Location of MARTENS on the google maps. Address and contacts of MARTENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTENS MARTENS: SPAR | LE PETIT BEDON | J J L Fashion Jewellery | Compagnie Fiduciaire et de Gestion | STEPHANE PIRARD

Other related companies as MARTENS: SPAR | LE PETIT BEDON | J J L Fashion Jewellery | Compagnie Fiduciaire et de Gestion | STEPHANE PIRARD

MARTENS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05853210449. Het bedrijf MARTENS bevindt zich op het adres: DUINEWEG 16; 8490; JABBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 372,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in MARTENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARTENS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTENS, openstaande posities, locatie van MARTENS op de kaart.

MARTENS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTENS, company assigned to the tax number BE05853210449. The company MARTENS is located at the address: DUINEWEG 16; 8490; JABBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 372,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in MARTENS were not found.
The main activity of MARTENS is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTENS is not available. You also can look at reviews of MARTENS, open positions, location of MARTENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTENS, employees, financial statistics.