J J L Fashion Jewellery

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • J J L Fashion Jewellery
Private companiesPersonal Services • J J L Fashion Jewellery

Contactgegevens J J L Fashion Jewellery: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J J L Fashion Jewellery: address, phone, fax, email, website, opening hours

J J L Fashion Jewellery

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antoon van Dyckstraat 47; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 218 47 08 (+32-03 218 47 08) 03 218 47 08 (+32-03 218 47 08)

Fax (fax): 03 281 65 86 (+32-03 281 65 86) 03 281 65 86 (+32-03 281 65 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J J L Fashion Jewellery: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J J L Fashion Jewellery"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J J L Fashion Jewellery"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J J L Fashion Jewellery, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J J L Fashion Jewellery. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J J L Fashion Jewellery, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J J L Fashion Jewellery. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J J L Fashion Jewellery
Products information J J L Fashion Jewellery

BTW identificatienummer (tax): BE04084136962
Ondernemingsnummer: 6885375976
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 355,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in J J L Fashion Jewellery zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Imitation jewelry - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J J L Fashion Jewellery
(Get full report from official database of BE for J J L Fashion Jewellery)

Aanvulling soorten activiteiten voor J J L Fashion Jewellery
Addition kinds of activities for J J L Fashion Jewellery

2281. Garen spin mills | Yarn spinning mills
23690404. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Jackets: girls', children's, and infants'
28990301. Gelatine capsules | Gelatin capsules
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
34440601. Markten, plaatwerk | Awnings, sheet metal
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
50750110. Luchtbevochtigers, behalve draagbaar | Humidifiers, except portable
93110204. Loterij controle board, overheid | Lottery control board, government

Werken bij J J L Fashion Jewellery: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J J L Fashion Jewellery: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J J L Fashion Jewellery. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J J L Fashion Jewellery. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Randstad Medical

    Type: Studentenjob

    Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

Zoek naar antwoorden van J J L Fashion Jewellery in sociale netwerken
Look for responds of J J L Fashion Jewellery in social networks

Lees alle opmerkingen voor J J L Fashion Jewellery. Laat een reactie achter voor J J L Fashion Jewellery. J J L Fashion Jewellery bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J J L Fashion Jewellery. Leave a respond for J J L Fashion Jewellery. J J L Fashion Jewellery on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J J L Fashion Jewellery op de google maps. Adres en contacten J J L Fashion Jewellery
Location of J J L Fashion Jewellery on the google maps. Address and contacts of J J L Fashion Jewellery

Andere gerelateerde bedrijven als come J J L Fashion Jewellery J J L Fashion Jewellery: VANROOSE | TANT QU?IL Y AURA FEMMES | Wolfs F | Incassable (L') | CMC SA CONSULTANCY

Other related companies as J J L Fashion Jewellery: VANROOSE | TANT QU?IL Y AURA FEMMES | Wolfs F | Incassable (L') | CMC SA CONSULTANCY

J J L Fashion Jewellery is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J J L Fashion Jewellery, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04084136962. Het bedrijf J J L Fashion Jewellery bevindt zich op het adres: Antoon van Dyckstraat 47; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 355,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Imitation jewelry - Retail. Producten gemaakt in J J L Fashion Jewellery zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J J L Fashion Jewellery is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J J L Fashion Jewellery is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J J L Fashion Jewellery, openstaande posities, locatie van J J L Fashion Jewellery op de kaart.

J J L Fashion Jewellery is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is J J L Fashion Jewellery, company assigned to the tax number BE04084136962. The company J J L Fashion Jewellery is located at the address: Antoon van Dyckstraat 47; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 355,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Imitation jewelry - Retail. Products created in J J L Fashion Jewellery were not found.
The main activity of J J L Fashion Jewellery is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J J L Fashion Jewellery is not available. You also can look at reviews of J J L Fashion Jewellery, open positions, location of J J L Fashion Jewellery on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J J L Fashion Jewellery, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J J L Fashion Jewellery, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J J L Fashion Jewellery, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J J L Fashion Jewellery, employees, financial statistics.