MARC JANSSENS

Contactgegevens MARC JANSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC JANSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC JANSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEVAERTLAAN 107; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38880555 (+32-38880555) 38880555 (+32-38880555)

Fax (fax): +32 (10) 269-85-61 +32 (10) 269-85-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC JANSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC JANSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC JANSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC JANSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC JANSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC JANSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC JANSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC JANSSENS
Products information MARC JANSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE06640380859
Ondernemingsnummer: 4698822021
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MARC JANSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC JANSSENS
(Get full report from official database of BE for MARC JANSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC JANSSENS
Addition kinds of activities for MARC JANSSENS

347100. Plating en polijsten | Plating and polishing
20240100. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
32999902. Vloersamenstelling, magnesiet | Floor composition, magnesite
35640100. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
39310404. Franse hoornen en delen | French horns and parts
50880304. Vliegtuiguitrusting en -benodigdheden, nec | Aircraft equipment and supplies, nec
92240400. Brandbescherming, niveau van overheid | Fire protection, level of government

Werken bij MARC JANSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC JANSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC JANSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC JANSSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

 • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

 • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Time for Quality

  Type: Dienstenchequebaan

  Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

  Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

 • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Studentenjob

  Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

 • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

 • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Voor het serveren van dranken en gerechten.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

 • Flexi-jobs keukenmedewerk(st)ers (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Mc Donald's

  Type: Flexijob

  Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van MARC JANSSENS in sociale netwerken
Look for responds of MARC JANSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC JANSSENS. Laat een reactie achter voor MARC JANSSENS. MARC JANSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC JANSSENS. Leave a respond for MARC JANSSENS. MARC JANSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC JANSSENS op de google maps. Adres en contacten MARC JANSSENS
Location of MARC JANSSENS on the google maps. Address and contacts of MARC JANSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC JANSSENS MARC JANSSENS: R.M.& CO NV | COIFFURE JOSIANE | De Munter M | R. VAN GOOL | KSENIJA POPOVIC

Other related companies as MARC JANSSENS: R.M.& CO NV | COIFFURE JOSIANE | De Munter M | R. VAN GOOL | KSENIJA POPOVIC

MARC JANSSENS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC JANSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06640380859. Het bedrijf MARC JANSSENS bevindt zich op het adres: GEVAERTLAAN 107; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 449,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in MARC JANSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC JANSSENS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC JANSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC JANSSENS, openstaande posities, locatie van MARC JANSSENS op de kaart.

MARC JANSSENS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC JANSSENS, company assigned to the tax number BE06640380859. The company MARC JANSSENS is located at the address: GEVAERTLAAN 107; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 449,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in MARC JANSSENS were not found.
The main activity of MARC JANSSENS is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC JANSSENS is not available. You also can look at reviews of MARC JANSSENS, open positions, location of MARC JANSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC JANSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC JANSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC JANSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC JANSSENS, employees, financial statistics.