JUSTO TRANSPORTS

Contactgegevens JUSTO TRANSPORTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUSTO TRANSPORTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUSTO TRANSPORTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PLAITEUX 38; 4620; FL?RON, België

Telefoon (phone): 43585009 (+32-43585009) 43585009 (+32-43585009)

Fax (fax): +32 (65) 162-54-98 +32 (65) 162-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUSTO TRANSPORTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUSTO TRANSPORTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUSTO TRANSPORTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUSTO TRANSPORTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUSTO TRANSPORTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUSTO TRANSPORTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUSTO TRANSPORTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUSTO TRANSPORTS
Products information JUSTO TRANSPORTS

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JUSTO TRANSPORTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUSTO TRANSPORTS
(Get full report from official database of BE for JUSTO TRANSPORTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUSTO TRANSPORTS
Addition kinds of activities for JUSTO TRANSPORTS

873300. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
23899907. Begrafenissen | Burial garments
34790103. Etsen op metalen | Etching on metals
38250309. Galvanometers | Galvanometers
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture
62110103. Dealers, beveiliging | Dealers, security

Werken bij JUSTO TRANSPORTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUSTO TRANSPORTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUSTO TRANSPORTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUSTO TRANSPORTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: OCMW MENEN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

 • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

 • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

 • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

 • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

 • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) met eigen wagen (DT) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met uw eigen auto. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden. Aantal uren is bespreekbaar.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Beernem - Oostkamp (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp m/v (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: CLIXXS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

 • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

 • Jobstudent (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

 • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AG Insurance

  Type: Zelfstandige activiteit

  AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

Zoek naar antwoorden van JUSTO TRANSPORTS in sociale netwerken
Look for responds of JUSTO TRANSPORTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUSTO TRANSPORTS. Laat een reactie achter voor JUSTO TRANSPORTS. JUSTO TRANSPORTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUSTO TRANSPORTS. Leave a respond for JUSTO TRANSPORTS. JUSTO TRANSPORTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUSTO TRANSPORTS op de google maps. Adres en contacten JUSTO TRANSPORTS
Location of JUSTO TRANSPORTS on the google maps. Address and contacts of JUSTO TRANSPORTS

Andere gerelateerde bedrijven als come JUSTO TRANSPORTS JUSTO TRANSPORTS: Tapifina NV | Hageland | WAAGNATIE | Sanivest S.A. | ELS GIELEN

Other related companies as JUSTO TRANSPORTS: Tapifina NV | Hageland | WAAGNATIE | Sanivest S.A. | ELS GIELEN

JUSTO TRANSPORTS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUSTO TRANSPORTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf JUSTO TRANSPORTS bevindt zich op het adres: RUE DES PLAITEUX 38; 4620; FL?RON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in JUSTO TRANSPORTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JUSTO TRANSPORTS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUSTO TRANSPORTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUSTO TRANSPORTS, openstaande posities, locatie van JUSTO TRANSPORTS op de kaart.

JUSTO TRANSPORTS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUSTO TRANSPORTS, company assigned to the tax number BE06072113037. The company JUSTO TRANSPORTS is located at the address: RUE DES PLAITEUX 38; 4620; FL?RON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in JUSTO TRANSPORTS were not found.
The main activity of JUSTO TRANSPORTS is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JUSTO TRANSPORTS is not available. You also can look at reviews of JUSTO TRANSPORTS, open positions, location of JUSTO TRANSPORTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUSTO TRANSPORTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUSTO TRANSPORTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUSTO TRANSPORTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUSTO TRANSPORTS, employees, financial statistics.