Tapifina NV

Contactgegevens Tapifina NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tapifina NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tapifina NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwe Steenweg 11; 9140; Temse (Elversele), België

Telefoon (phone): 052 46 06 28 (+32-052 46 06 28) 052 46 06 28 (+32-052 46 06 28)

Fax (fax): 052 46 31 59 (+32-052 46 31 59) 052 46 31 59 (+32-052 46 31 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tapifina NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tapifina NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tapifina NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tapifina NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tapifina NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tapifina NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tapifina NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tapifina NV
Products information Tapifina NV

BTW identificatienummer (tax): BE03409851074
Ondernemingsnummer: 8743438720
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tapifina NV
(Get full report from official database of BE for Tapifina NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tapifina NV
Addition kinds of activities for Tapifina NV

807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
07220000. Gewas oogsten | Crop harvesting
20649906. Hoestdruppels, behalve farmaceutische preparaten | Cough drops, except pharmaceutical preparations
35590205. Looierijmachines | Tannery machines
39520116. Walnootolie, kunstenaars ' | Walnut oil, artists'
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
51690702. Olieadditieven | Oil additives
57190201. Lampen en lampjes | Lamps and lamp shades
96210300. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies

Werken bij Tapifina NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tapifina NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tapifina NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tapifina NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Commerciële toonbankverkoper M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel van sanitair, badkamers en keukens zijn wij op zoek naar een commerciële toonbankverkoper. M/V Je staat in voor het onthaal van de klanten en de verkoop, Je peilt naar de wensen van de klant en stelt samen hun wensen samen, Je heeft hen technisch advies waar nodig, Je zorgt voor een correct administratie en commerciële opvolging/afhandeling, Daarnaast verzorg je dienst na verkoop.

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een logopedist(e) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Tapifina NV in sociale netwerken
Look for responds of Tapifina NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tapifina NV. Laat een reactie achter voor Tapifina NV. Tapifina NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tapifina NV. Leave a respond for Tapifina NV. Tapifina NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tapifina NV op de google maps. Adres en contacten Tapifina NV
Location of Tapifina NV on the google maps. Address and contacts of Tapifina NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Tapifina NV Tapifina NV: VANRAES | Inkeja Consultants VOF | ALINE JASSOGNE | Coopman Liften NV | ECOLE FOND. COMMUNALE

Other related companies as Tapifina NV: VANRAES | Inkeja Consultants VOF | ALINE JASSOGNE | Coopman Liften NV | ECOLE FOND. COMMUNALE

Tapifina NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tapifina NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03409851074. Het bedrijf Tapifina NV bevindt zich op het adres: Nieuwe Steenweg 11; 9140; Temse (Elversele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 280,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rugs and carpets - Retail. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van Tapifina NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tapifina NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tapifina NV, openstaande posities, locatie van Tapifina NV op de kaart.

Tapifina NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tapifina NV, company assigned to the tax number BE03409851074. The company Tapifina NV is located at the address: Nieuwe Steenweg 11; 9140; Temse (Elversele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 280,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rugs and carpets - Retail. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of Tapifina NV is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Tapifina NV is not available. You also can look at reviews of Tapifina NV, open positions, location of Tapifina NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tapifina NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tapifina NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tapifina NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tapifina NV, employees, financial statistics.