VANRAES

Contactgegevens VANRAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANRAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANRAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEITKALSEIDE 32B; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50714626 (+32-50714626) 50714626 (+32-50714626)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANRAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANRAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANRAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANRAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANRAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANRAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANRAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANRAES
Products information VANRAES

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Luminaires,Tentes solaires,Rideaux.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Revêtement de Sol en Laminé,Linoléum,Papier Peint,Marmoléum,Tapis,Revêtements de Sol en Vinyle.. Produits: Tissus de Décoration.. Produits: Vernis,Peintures.

Product categorie (product category): Revêtements pour sols and murs. Quincailleries. Drogueries. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Revêtements de sols and murs. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANRAES
(Get full report from official database of BE for VANRAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANRAES
Addition kinds of activities for VANRAES

299900. Petroleum en steenkoolproducten, niet inbegrepen | Petroleum and coal products, nec
514500. Banketbakkerij | Confectionery
33250000. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
34999914. Machine bases, metaal | Machine bases, metal
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
51480102. Vruchten, vers | Fruits, fresh

Werken bij VANRAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANRAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANRAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANRAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • Deskside Technician/ IT Support Engineer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een kandidaat die probleemloos schriftelijke procedures kan opvolgen en kan goed communiceren met klanten, collega's en managers. Kandidaten moeten zelfstandig, probleemoplossend en gedetailleerd te werk kunnen gaan en staan in voor een vlekkeloze klantenservice. In deze positie zul je customer support issues oplossen op locatie zelf, je zal je met andere woorden dus verplaatsen naar de klant. Je werkplek zal zich hoofdzakelijk te Brussel bevinden waarbij je op kantoor zal instaan voor standaard pc hardwaren en software troubleshooting. Afhankelijk van de locatietoewijzing kan de ondersteuning die je biedt op verschillende plaatsen plaatsvinden.

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van VANRAES in sociale netwerken
Look for responds of VANRAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANRAES. Laat een reactie achter voor VANRAES. VANRAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANRAES. Leave a respond for VANRAES. VANRAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANRAES op de google maps. Adres en contacten VANRAES
Location of VANRAES on the google maps. Address and contacts of VANRAES

Andere gerelateerde bedrijven als come VANRAES VANRAES: BV Renov | Argenta | Nebo BVBA | Sohier A | Etablissements Alexandre et Cie S.A.

Other related companies as VANRAES: BV Renov | Argenta | Nebo BVBA | Sohier A | Etablissements Alexandre et Cie S.A.

VANRAES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANRAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf VANRAES bevindt zich op het adres: KLEITKALSEIDE 32B; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Revêtements pour sols and murs. Quincailleries. Drogueries. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Revêtements de sols and murs. Textiles. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Luminaires,Tentes solaires,Rideaux.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Revêtement de Sol en Laminé,Linoléum,Papier Peint,Marmoléum,Tapis,Revêtements de Sol en Vinyle.. Produits: Tissus de Décoration.. Produits: Vernis,Peintures..
De hoofdactiviteit van VANRAES is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANRAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANRAES, openstaande posities, locatie van VANRAES op de kaart.

VANRAES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANRAES, company assigned to the tax number BE07979064941. The company VANRAES is located at the address: KLEITKALSEIDE 32B; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Revêtements pour sols and murs. Quincailleries. Drogueries. Peinture. Eclairage et équipements du foyer. Revêtements de sols and murs. Textiles. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Produits: Luminaires,Tentes solaires,Rideaux.. Produits: Produits de Droguerie.. Produits: Revêtement de Sol en Laminé,Linoléum,Papier Peint,Marmoléum,Tapis,Revêtements de Sol en Vinyle.. Produits: Tissus de Décoration.. Produits: Vernis,Peintures..
The main activity of VANRAES is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANRAES is not available. You also can look at reviews of VANRAES, open positions, location of VANRAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANRAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANRAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANRAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANRAES, employees, financial statistics.