GRAAFWERKEN KU.VA.BO

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • GRAAFWERKEN KU.VA.BO
Private companiesMiscellaneous Retail • GRAAFWERKEN KU.VA.BO

Contactgegevens GRAAFWERKEN KU.VA.BO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAAFWERKEN KU.VA.BO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAAFWERKEN KU.VA.BO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAALSEBAAN 298; 3128; BAAL (TREMELO), België

Telefoon (phone): 496923730 (+32-496923730) 496923730 (+32-496923730)

Fax (fax): +32 (59) 309-76-36 +32 (59) 309-76-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAAFWERKEN KU.VA.BO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAAFWERKEN KU.VA.BO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAAFWERKEN KU.VA.BO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAAFWERKEN KU.VA.BO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAAFWERKEN KU.VA.BO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAAFWERKEN KU.VA.BO
Products information GRAAFWERKEN KU.VA.BO

BTW identificatienummer (tax): BE03529052734
Ondernemingsnummer: 9954681396
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

alle dakwerken, afbraakwerken, gelijkmaken gronden, dakherstellingen, isolatiewerken, bobcatverhuur+bestuurder, zinkwerken, zolderafwerkingen, gevelbekleding, uitgraven van zwembaden, gelijkmaken terreinen, loodwerken, nivelleringswerken, uitgraven opritten, uitgraven tuinpaden, kleine graafwerken, koperwerken, plaatsen veluxramen, kleine verbouwingswerken.^^nivelleringswerken, kleine verbouwingswerken, kleine graafwerken, isolatiewerken, gevelbekleding, loodwerken, afbraakwerken, zolderafwerkingen, koperwerken, uitgraven opritten, gelijkmaken terreinen, dakherstellingen, zinkwerken, plaatsen veluxramen, uitgraven van zwembaden, roofingwerken, gelijkmaken gronden, alle dakwerken, uitgraven tuinpaden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAAFWERKEN KU.VA.BO
(Get full report from official database of BE for GRAAFWERKEN KU.VA.BO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAAFWERKEN KU.VA.BO
Addition kinds of activities for GRAAFWERKEN KU.VA.BO

281909. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
421500. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
28349903. Emulsies, farmaceutisch | Emulsions, pharmaceutical
35319906. Derricks, behalve olie en gasveld | Derricks, except oil and gas field
35790105. Letter vouw-, vul- en afdichtingsmachines | Letter folding, stuffing, and sealing machines
35890202. Tapijt veegmachines, behalve huishoudelijke elektrische vacuüm veegmachines | Carpet sweepers, except household electric vacuum sweepers
36529901. Compacte laser schijven, vooraf opgenomen | Compact laser discs, prerecorded
50840516. Apparatuur voor gereedschap en matrijzen | Tool and die makers equipment

Werken bij GRAAFWERKEN KU.VA.BO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAAFWERKEN KU.VA.BO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

 • Chauffeur C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een klantgerichte chauffeur C die in opdracht van Colruyt voedingswaren levert bij ziekenhuizen, scholen, etc... bij voorkeur tweetalig zijn Ook is het belangrijk dat fysiek werk hen niet afschrikt gezien ze vaak manueel moeten laden en lossen Ze werken tussen 4u en 18u en werken gemiddeld een 10 à 11u/dag

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

  Regio: BUKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: DOE HET ZELF

  Type: Studentenjob

  Flyers uitdelen tijden Kermis Sint-Truiden van Doe-het-zelf Discount Vrijdag 24 augustus Zaterdag 25 augustus Zondag 26 augusutus Vrijdag 31 augustus Zaterdag 1 september Zondag 2 september

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET PREPAREEKE

  Type: Studentenjob

  In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

 • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 • Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

 • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

 • Balieverkoper (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

 • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

  Type: Vaste Job

  Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

Zoek naar antwoorden van GRAAFWERKEN KU.VA.BO in sociale netwerken
Look for responds of GRAAFWERKEN KU.VA.BO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Laat een reactie achter voor GRAAFWERKEN KU.VA.BO. GRAAFWERKEN KU.VA.BO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Leave a respond for GRAAFWERKEN KU.VA.BO. GRAAFWERKEN KU.VA.BO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAAFWERKEN KU.VA.BO op de google maps. Adres en contacten GRAAFWERKEN KU.VA.BO
Location of GRAAFWERKEN KU.VA.BO on the google maps. Address and contacts of GRAAFWERKEN KU.VA.BO

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAAFWERKEN KU.VA.BO GRAAFWERKEN KU.VA.BO: HOTEL LE MERIDIEN | LE DOMAIN DE LINTILLAC | K. VAN DEN ABEELE | Porters | VERMEULEN ALFONS EN CHRIS

Other related companies as GRAAFWERKEN KU.VA.BO: HOTEL LE MERIDIEN | LE DOMAIN DE LINTILLAC | K. VAN DEN ABEELE | Porters | VERMEULEN ALFONS EN CHRIS

GRAAFWERKEN KU.VA.BO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAAFWERKEN KU.VA.BO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03529052734. Het bedrijf GRAAFWERKEN KU.VA.BO bevindt zich op het adres: BAALSEBAAN 298; 3128; BAAL (TREMELO). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Lijst met producten zijn alle dakwerken, afbraakwerken, gelijkmaken gronden, dakherstellingen, isolatiewerken, bobcatverhuur+bestuurder, zinkwerken, zolderafwerkingen, gevelbekleding, uitgraven van zwembaden, gelijkmaken terreinen, loodwerken, nivelleringswerken, uitgraven opritten, uitgraven tuinpaden, kleine graafwerken, koperwerken, plaatsen veluxramen, kleine verbouwingswerken.^^nivelleringswerken, kleine verbouwingswerken, kleine graafwerken, isolatiewerken, gevelbekleding, loodwerken, afbraakwerken, zolderafwerkingen, koperwerken, uitgraven opritten, gelijkmaken terreinen, dakherstellingen, zinkwerken, plaatsen veluxramen, uitgraven van zwembaden, roofingwerken, gelijkmaken gronden, alle dakwerken, uitgraven tuinpaden..
De hoofdactiviteit van GRAAFWERKEN KU.VA.BO is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAAFWERKEN KU.VA.BO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAAFWERKEN KU.VA.BO, openstaande posities, locatie van GRAAFWERKEN KU.VA.BO op de kaart.

GRAAFWERKEN KU.VA.BO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAAFWERKEN KU.VA.BO, company assigned to the tax number BE03529052734. The company GRAAFWERKEN KU.VA.BO is located at the address: BAALSEBAAN 298; 3128; BAAL (TREMELO). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. List of products are alle dakwerken, afbraakwerken, gelijkmaken gronden, dakherstellingen, isolatiewerken, bobcatverhuur+bestuurder, zinkwerken, zolderafwerkingen, gevelbekleding, uitgraven van zwembaden, gelijkmaken terreinen, loodwerken, nivelleringswerken, uitgraven opritten, uitgraven tuinpaden, kleine graafwerken, koperwerken, plaatsen veluxramen, kleine verbouwingswerken.^^nivelleringswerken, kleine verbouwingswerken, kleine graafwerken, isolatiewerken, gevelbekleding, loodwerken, afbraakwerken, zolderafwerkingen, koperwerken, uitgraven opritten, gelijkmaken terreinen, dakherstellingen, zinkwerken, plaatsen veluxramen, uitgraven van zwembaden, roofingwerken, gelijkmaken gronden, alle dakwerken, uitgraven tuinpaden..
The main activity of GRAAFWERKEN KU.VA.BO is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAAFWERKEN KU.VA.BO is not available. You also can look at reviews of GRAAFWERKEN KU.VA.BO, open positions, location of GRAAFWERKEN KU.VA.BO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAAFWERKEN KU.VA.BO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAAFWERKEN KU.VA.BO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAAFWERKEN KU.VA.BO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAAFWERKEN KU.VA.BO, employees, financial statistics.