FRANCO

Contactgegevens FRANCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CANADEZENSTRAAT 95-101; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50544050 (+32-50544050) 50544050 (+32-50544050)

Fax (fax): +32 (83) 290-60-47 +32 (83) 290-60-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCO
Products information FRANCO

BTW identificatienummer (tax): BE07933746337
Ondernemingsnummer: 4195922851
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FRANCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCO
(Get full report from official database of BE for FRANCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCO
Addition kinds of activities for FRANCO

7334. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services
28249900. Organische vezels, noncellulosic, nec | Organic fibers, noncellulosic, nec
36919901. Alkaline cel batterijen | Alkaline cell storage batteries
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
75199903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden, verhuur | Mobile offices and commercial units, rental

Werken bij FRANCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCO. Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Advisor in regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Payroll Advisor (M/V) voor een advocatenkantoor actief in het Brusselse. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Payroll Advisor heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor de loonberekeningen; - Je werkt samen met SD Worx; - Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers met vragen betreffende hun verloning/ziekte/verlof/…; - Andere HR taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

 • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

 • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: S VILLA

  Type: Studentenjob

  Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

 • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

 • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

 • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: GO WELL

  Type: Flexijob

  Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

 • enthousiast kelner flexi (RIJMENAM)

  Regio: RIJMENAM

  Bedrijf: IN DEN BONTEN OS

  Type: Flexijob

  Restaurant "In den Bonten Os" is al jarenlang een vaste waarde in Bonheiden, ze zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste kelner FLEXI . Je werkt daarbij steeds samen met de zaakvoerder of soms met een collega. Je voert een gevarieerd takenpakket uit : je staat in voor de mise-en-place van de zaal, de ontvangst van gasten, het opnemen van bestellingen, bediening en afruimen, het afrekenen, etc.

Zoek naar antwoorden van FRANCO in sociale netwerken
Look for responds of FRANCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCO. Laat een reactie achter voor FRANCO. FRANCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCO. Leave a respond for FRANCO. FRANCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCO op de google maps. Adres en contacten FRANCO
Location of FRANCO on the google maps. Address and contacts of FRANCO

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCO FRANCO: ABEL LAITEM | FA. SNOECK GEBRS | Vandenbosch C | RUSTOORD TER VEST | Charles Mabey

Other related companies as FRANCO: ABEL LAITEM | FA. SNOECK GEBRS | Vandenbosch C | RUSTOORD TER VEST | Charles Mabey

FRANCO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07933746337. Het bedrijf FRANCO bevindt zich op het adres: CANADEZENSTRAAT 95-101; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in FRANCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCO is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCO, openstaande posities, locatie van FRANCO op de kaart.

FRANCO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCO, company assigned to the tax number BE07933746337. The company FRANCO is located at the address: CANADEZENSTRAAT 95-101; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in FRANCO were not found.
The main activity of FRANCO is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCO is not available. You also can look at reviews of FRANCO, open positions, location of FRANCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCO, employees, financial statistics.