CHEBREK

Contactgegevens CHEBREK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEBREK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEBREK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOMAINE VINCENT VAN GOGH 17; 7301; BOUSSU, België

Telefoon (phone): 65785706 (+32-65785706) 65785706 (+32-65785706)

Fax (fax): +32 (57) 607-10-81 +32 (57) 607-10-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEBREK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEBREK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEBREK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEBREK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEBREK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEBREK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEBREK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEBREK
Products information CHEBREK

BTW identificatienummer (tax): BE05679626464
Ondernemingsnummer: 5678253173
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 860,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CHEBREK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEBREK
(Get full report from official database of BE for CHEBREK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEBREK
Addition kinds of activities for CHEBREK

15429900. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
35190000. Intern verbrandingsmotoren, n.v. | Internal combustion engines, nec
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
35480102. Arc lasgeneratoren, a.c. | Arc welding generators, a.c. and d.c.
38230307. Primaire elementen voor processtroommeting | Primary elements for process flow measurement
51310213. Textielomzetters | Textile converters

Werken bij CHEBREK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEBREK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEBREK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEBREK. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

 • dakwerker (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Helpen en uitvoeren van dakwerken. Zowel platte als hellende daken. Werken met EPDM Leien leggen.

 • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

  Regio: WALTWILDER

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Blauw Kasteel

  Type: Studentenjob

  Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

 • Etudiant (h/f) (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Studentenjob

  Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

 • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: WYCOR

  Type: Vaste Job

  Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

 • Assistent Filiaalmanager M/V - HEMA Shopping Center Den Tir (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEMA

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek voor één van onze HEMA-winkel in Antwerpen (shopping center Den Tir) naar een Assistent Storemanager. HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar we met zijn allen als medewerkers samenwerken aan 1 doel: “tevredenheid van de klanten”. HEMA ontwikkelt producten met zorg, onze klantvriendelijkheid staat centraal, we communiceren op en eerlijk met zowel onze klanten alsook elkaar, onze prijs staat in verhouding met de kwaliteit van onze producten. Onze HEMA-Medewerkers werken met een hart en trots voor HEMA. Teamwerk, is naast een aanstekelijk enthousiasme, een dagelijkse realiteit. Functie-inhoud Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten. Profiel Je bent polyvalent : zowel op commerciële als administratieve vlak Je hebt een goede communicatie zowel naar de klanten, medewerkers en filiaalmanager toe Je kan en wilt werken op elk niveau Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio Je bent stressbestendig Je bent klantvriendelijk Je bent energiek en positief Opleidingsniveau : Bachelor niveau of gelijkwaardig door ervaring Wat biedt HEMA? Naast een vaste job, kan je ook bij ons een boeiende, groeiende en hedendaagse werkomgeving terugvinden, waar medewerkers samenwerken aan 1 doel Daarnaast bieden wij u een fulltime contract (36u/week). Het marktconform loon mits toeslagen indien van toepassing, wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, vrijblijvend hospitalisatieverzekering, … Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? En heb jij zin om jouw passie voor de Retail te combineren met een loopbaan waar je een balans kan terugvinden met jouw privé situatie, stuur ons dan snel jouw sollicitatiebrief en CV via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected]

 • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: MEDICEVAC

  Type: Zelfstandige activiteit

  MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

 • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

  Type: Werfreserve

  Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van CHEBREK in sociale netwerken
Look for responds of CHEBREK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEBREK. Laat een reactie achter voor CHEBREK. CHEBREK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEBREK. Leave a respond for CHEBREK. CHEBREK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEBREK op de google maps. Adres en contacten CHEBREK
Location of CHEBREK on the google maps. Address and contacts of CHEBREK

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEBREK CHEBREK: MAN?GE VINKEMOLEN | De Moor G | Houtindustrie Royer NV | C.D. Impressions | 't Huys & Impasto

Other related companies as CHEBREK: MAN?GE VINKEMOLEN | De Moor G | Houtindustrie Royer NV | C.D. Impressions | 't Huys & Impasto

CHEBREK is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEBREK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05679626464. Het bedrijf CHEBREK bevindt zich op het adres: DOMAINE VINCENT VAN GOGH 17; 7301; BOUSSU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 860,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in CHEBREK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHEBREK is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEBREK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEBREK, openstaande posities, locatie van CHEBREK op de kaart.

CHEBREK is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEBREK, company assigned to the tax number BE05679626464. The company CHEBREK is located at the address: DOMAINE VINCENT VAN GOGH 17; 7301; BOUSSU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 860,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Verhuur bouwmachines. Products created in CHEBREK were not found.
The main activity of CHEBREK is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEBREK is not available. You also can look at reviews of CHEBREK, open positions, location of CHEBREK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEBREK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEBREK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEBREK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEBREK, employees, financial statistics.