't Huys & Impasto

Contactgegevens 't Huys & Impasto: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Huys & Impasto: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Huys & Impasto

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Augustijnslei 281; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 653 26 61 (+32-03 653 26 61) 03 653 26 61 (+32-03 653 26 61)

Fax (fax): +32 (2) 478-14-92 +32 (2) 478-14-92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Huys & Impasto: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Huys & Impasto"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Huys & Impasto"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Huys & Impasto, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Huys & Impasto. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Huys & Impasto, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Huys & Impasto. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Huys & Impasto
Products information 't Huys & Impasto

BTW identificatienummer (tax): BE04699645996
Ondernemingsnummer: 9075225830
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 880,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Huys & Impasto
(Get full report from official database of BE for 't Huys & Impasto)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Huys & Impasto
Addition kinds of activities for 't Huys & Impasto

344311. Chambers en caissons | Chambers and caissons
26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
38250242. X-y recorders (plotters), behalve computer randapparatuur. | X-y recorders (plotters), except computer peripheral equip.
38420420. rolstoelen | Wheelchairs
50720301. Power handtools | Power handtools
59991605. Heraldische insignes | Heraldic insignia

Werken bij 't Huys & Impasto: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Huys & Impasto: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Huys & Impasto. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Huys & Impasto. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Ervaren magazijnier(ster) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de magazijnier met verantwoordelijkheidsgevoel die wij zoeken? Dan bieden wij jou een job met afwisseling in een dynamisch familiebedrijf in Dilbeek (Groot-Bijgaarden). Je zal aan de slag gaan bij een distributeur van verpakte vleeswaren en kazen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op jou om controle uit te oefenen aan de laadkade. Dat houdt in dat jij de juistheid en volledigheid van de bestellingen controleert. Je checkt of het juiste soort kratten gebruikt wordt, dat het aantal bakken correct is dat je efficiënt het leeggoed stapelt en de administratie ervan bijhoudt. Etiketten kijk je na op volledig en juisheid. Jij kijkt na of de bakken en paletten klaarstaan voor de juiste route. Je evalueert of het volume past in de vrachtwagen of camionette en kan verschuivingen doorvoeren indien mogelijk. Door jouw verantwoordelijkheidszin zullen problemen vermeden worden zoals verkeerde goederen bij de foute klant, verloren gaan van goederen, ... Indien nodig zal je hulp bieden aan het onthaal, hulp bij wegzetten van goederen, in het magazijn of bij retour van goederen.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent - GAMMA Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GAMMA Runkst, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • leefgroepbegeleider (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: DE KLEINE VOS

    Type: Werfreserve

    Dagelijkse begeleiding van kinderen (0-8 jaar) in een leefgroep + contacten met de context. · observatie en ontwikkelingsstimulering van de kinderen · voorbereiding van individuele pedagogische handelingsplannen · constructieve contacten onderhouden met de contextbegeleiding · opnemen van huishoudelijke taken · actief samenwerken binnen de organisatie · interne communicatiekanalen raadplegen en respecteren · administratieve taken opnemen

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van 't Huys & Impasto in sociale netwerken
Look for responds of 't Huys & Impasto in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Huys & Impasto. Laat een reactie achter voor 't Huys & Impasto. 't Huys & Impasto bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Huys & Impasto. Leave a respond for 't Huys & Impasto. 't Huys & Impasto on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Huys & Impasto op de google maps. Adres en contacten 't Huys & Impasto
Location of 't Huys & Impasto on the google maps. Address and contacts of 't Huys & Impasto

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Huys & Impasto 't Huys & Impasto: MYRIAM | EUROPABANK | Blommaers E | ROLAND BLANCKAERT | Graff J

Other related companies as 't Huys & Impasto: MYRIAM | EUROPABANK | Blommaers E | ROLAND BLANCKAERT | Graff J

't Huys & Impasto is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Huys & Impasto, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04699645996. Het bedrijf 't Huys & Impasto bevindt zich op het adres: Augustijnslei 281; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 880,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van 't Huys & Impasto is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Huys & Impasto is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Huys & Impasto, openstaande posities, locatie van 't Huys & Impasto op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

't Huys & Impasto is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Huys & Impasto, company assigned to the tax number BE04699645996. The company 't Huys & Impasto is located at the address: Augustijnslei 281; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 880,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Furniture - General. List of products are Interior decoration; Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of 't Huys & Impasto is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Huys & Impasto is not available. You also can look at reviews of 't Huys & Impasto, open positions, location of 't Huys & Impasto on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Huys & Impasto, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Huys & Impasto, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Huys & Impasto, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Huys & Impasto, employees, financial statistics.