LUC DESCHOEMAEKER

Contactgegevens LUC DESCHOEMAEKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC DESCHOEMAEKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC DESCHOEMAEKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOORLINGSTRAAT 10; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51566543 (+32-51566543) 51566543 (+32-51566543)

Fax (fax): +32 (65) 185-85-58 +32 (65) 185-85-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC DESCHOEMAEKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC DESCHOEMAEKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC DESCHOEMAEKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC DESCHOEMAEKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC DESCHOEMAEKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC DESCHOEMAEKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC DESCHOEMAEKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC DESCHOEMAEKER
Products information LUC DESCHOEMAEKER

BTW identificatienummer (tax): BE05702423095
Ondernemingsnummer: 2426025390
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in LUC DESCHOEMAEKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC DESCHOEMAEKER
(Get full report from official database of BE for LUC DESCHOEMAEKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC DESCHOEMAEKER
Addition kinds of activities for LUC DESCHOEMAEKER

369499. Motor elektrische apparatuur, niet inbegrepen | Engine electrical equipment, nec
01150000. Maïs | Corn
01619901. Asperge boerderij | Asparagus farm
28920100. Primaire explosieven, zekeringen en detonators | Primary explosives, fuses and detonators
38250323. Weerstand meetapparatuur | Resistance measuring equipment
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ
87320106. Fusie-, acquisitie- en reorganisatieonderzoek | Merger, acquisition, and reorganization research

Werken bij LUC DESCHOEMAEKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC DESCHOEMAEKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC DESCHOEMAEKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC DESCHOEMAEKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

 • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Riksingen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

 • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

 • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

 • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

 • Psycholoog 38u (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: DE DRIE STROMEN

  Type: Vaste Job

  Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

 • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

  Type: Vaste Job

  Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

 • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

Zoek naar antwoorden van LUC DESCHOEMAEKER in sociale netwerken
Look for responds of LUC DESCHOEMAEKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC DESCHOEMAEKER. Laat een reactie achter voor LUC DESCHOEMAEKER. LUC DESCHOEMAEKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC DESCHOEMAEKER. Leave a respond for LUC DESCHOEMAEKER. LUC DESCHOEMAEKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC DESCHOEMAEKER op de google maps. Adres en contacten LUC DESCHOEMAEKER
Location of LUC DESCHOEMAEKER on the google maps. Address and contacts of LUC DESCHOEMAEKER

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC DESCHOEMAEKER LUC DESCHOEMAEKER: BBL | TH??TRE DE LA TOISON D'OR | VEKA | NICOLE MOORS | PROVIDA

Other related companies as LUC DESCHOEMAEKER: BBL | TH??TRE DE LA TOISON D'OR | VEKA | NICOLE MOORS | PROVIDA

LUC DESCHOEMAEKER is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC DESCHOEMAEKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05702423095. Het bedrijf LUC DESCHOEMAEKER bevindt zich op het adres: SCHOORLINGSTRAAT 10; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Varkenskwekers. Producten gemaakt in LUC DESCHOEMAEKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUC DESCHOEMAEKER is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC DESCHOEMAEKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC DESCHOEMAEKER, openstaande posities, locatie van LUC DESCHOEMAEKER op de kaart.

LUC DESCHOEMAEKER is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC DESCHOEMAEKER, company assigned to the tax number BE05702423095. The company LUC DESCHOEMAEKER is located at the address: SCHOORLINGSTRAAT 10; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Varkenskwekers. Products created in LUC DESCHOEMAEKER were not found.
The main activity of LUC DESCHOEMAEKER is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC DESCHOEMAEKER is not available. You also can look at reviews of LUC DESCHOEMAEKER, open positions, location of LUC DESCHOEMAEKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC DESCHOEMAEKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC DESCHOEMAEKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC DESCHOEMAEKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC DESCHOEMAEKER, employees, financial statistics.