E.T.H.

Contactgegevens E.T.H.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.T.H.: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.T.H.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE CHARLEROI 115; 1370; JODOIGNE, België

Telefoon (phone): 10814904 (+32-10814904) 10814904 (+32-10814904)

Fax (fax): +32 (60) 135-81-69 +32 (60) 135-81-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.T.H.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.T.H."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.T.H."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.T.H., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.T.H.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.T.H., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.T.H.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.T.H.
Products information E.T.H.

BTW identificatienummer (tax): BE08381439208
Ondernemingsnummer: 9616027832
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 261,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in E.T.H. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Tuinen; Waterbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.T.H.
(Get full report from official database of BE for E.T.H.)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.T.H.
Addition kinds of activities for E.T.H.

3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
20660303. Chocolade snoep, solide | Chocolate candy, solid
28420205. Meubel poetsmiddel of was | Furniture polish or wax
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
33249901. Investeringen gieterij, ferro | Aerospace investment castings, ferrous
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant

Werken bij E.T.H.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.T.H.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.T.H.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.T.H.. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker dagwerk regio Geraardsbergen - tijdelijk (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een magazijnier / orderpicker (m/v) die bereid is om een tijdelijke opdracht uit te oefenen. Snelle opstart is mogelijk. Een greep uit je takenpakket: - Als magazijnier sta je continu in verbinding met de interne monteurs en de techniekers on-the-field Je staat in voor de picking van de interne werkorders Je staat in voor stockbeheer en controle van alle inkomende en uitgaande goederen Je bent actief met de heftruck en bent verantwoordelijk voor het magazijnbeheer

 • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ADECCO BORNEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

 • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

 • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: WZC PRINSENHOF

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

 • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: GEO-IT

  Type: Vaste Job

  Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

 • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Westende Priorijlaan (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  De winkel Priorijlaan 34, 8434 Westende-bad Openingsuren hoogseizoen (schoolvakanties, verlengde weekennds, half juni-half september): van maandag tot en met zondag van 7u tot 19u  laagseizoen: maandag: van 7u tot 13u, dinsdag tot en met zaterdag: van 7u tot 18u30, zondag gesloten Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

 • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: DEN BUREAU

  Type: Flexijob

  - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van E.T.H. in sociale netwerken
Look for responds of E.T.H. in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.T.H.. Laat een reactie achter voor E.T.H.. E.T.H. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.T.H.. Leave a respond for E.T.H.. E.T.H. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.T.H. op de google maps. Adres en contacten E.T.H.
Location of E.T.H. on the google maps. Address and contacts of E.T.H.

Andere gerelateerde bedrijven als come E.T.H. E.T.H.: GEORGES WINTEIN | HET WIT PAARD | Nigeria | Behets J | CARTOMILLS SPRL

Other related companies as E.T.H.: GEORGES WINTEIN | HET WIT PAARD | Nigeria | Behets J | CARTOMILLS SPRL

E.T.H. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.T.H., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08381439208. Het bedrijf E.T.H. bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE CHARLEROI 115; 1370; JODOIGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 261,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen; Waterbouw. Producten gemaakt in E.T.H. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.T.H. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.T.H. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.T.H., openstaande posities, locatie van E.T.H. op de kaart.

E.T.H. is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.T.H., company assigned to the tax number BE08381439208. The company E.T.H. is located at the address: CHAUSS?E DE CHARLEROI 115; 1370; JODOIGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 261,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen; Waterbouw. Products created in E.T.H. were not found.
The main activity of E.T.H. is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of E.T.H. is not available. You also can look at reviews of E.T.H., open positions, location of E.T.H. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.T.H., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.T.H., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.T.H., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.T.H., employees, financial statistics.