CARTOMILLS SPRL

Contactgegevens CARTOMILLS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARTOMILLS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARTOMILLS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): P.I. 14 5640 Mettet, België

Telefoon (phone): 32.71 72 01 72 32.71 72 01 72

Fax (fax): 32.71 72 73 18 32.71 72 73 18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARTOMILLS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARTOMILLS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARTOMILLS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARTOMILLS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARTOMILLS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARTOMILLS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARTOMILLS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARTOMILLS SPRL
Products information CARTOMILLS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01569091796
Ondernemingsnummer: 7748626708
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Cardboard manufacture

Product categorie (product category): Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARTOMILLS SPRL
(Get full report from official database of BE for CARTOMILLS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARTOMILLS SPRL
Addition kinds of activities for CARTOMILLS SPRL

14599903. Cornwall steen mijnbouw | Cornwall stone mining
20990700. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
24310205. Raamkaders, hout | Window frames, wood
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
34979907. Nikkelfolie | Nickel foil
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
36470104. Flasher lichten, auto | Flasher lights, automotive
37160000. Stacaravans | Motor homes
59990803. Voeder- en boerderygebruik | Feed and farm supply
73349903. Multigraphing | Multigraphing

Werken bij CARTOMILLS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARTOMILLS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARTOMILLS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARTOMILLS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van CARTOMILLS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CARTOMILLS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARTOMILLS SPRL. Laat een reactie achter voor CARTOMILLS SPRL. CARTOMILLS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARTOMILLS SPRL. Leave a respond for CARTOMILLS SPRL. CARTOMILLS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARTOMILLS SPRL op de google maps. Adres en contacten CARTOMILLS SPRL
Location of CARTOMILLS SPRL on the google maps. Address and contacts of CARTOMILLS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARTOMILLS SPRL CARTOMILLS SPRL: ILWA - INRICHTINGEN R. VAN VYNCKT | NOTRE MAISON | Wolkewietje | S MULLER & ZN DIAMONDS | VOYAGES AVIA

Other related companies as CARTOMILLS SPRL: ILWA - INRICHTINGEN R. VAN VYNCKT | NOTRE MAISON | Wolkewietje | S MULLER & ZN DIAMONDS | VOYAGES AVIA

CARTOMILLS SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARTOMILLS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01569091796. Het bedrijf CARTOMILLS SPRL bevindt zich op het adres: P.I. 14 5640 Mettet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials. Lijst met producten zijn Cardboard manufacture.
De hoofdactiviteit van CARTOMILLS SPRL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARTOMILLS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARTOMILLS SPRL, openstaande posities, locatie van CARTOMILLS SPRL op de kaart.

CARTOMILLS SPRL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARTOMILLS SPRL, company assigned to the tax number BE01569091796. The company CARTOMILLS SPRL is located at the address: P.I. 14 5640 Mettet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paper and Cardboard; Paper and cardboard - raw materials. List of products are Cardboard manufacture.
The main activity of CARTOMILLS SPRL is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CARTOMILLS SPRL is not available. You also can look at reviews of CARTOMILLS SPRL, open positions, location of CARTOMILLS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARTOMILLS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARTOMILLS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARTOMILLS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARTOMILLS SPRL, employees, financial statistics.