VANHAREN G.

Contactgegevens VANHAREN G.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHAREN G.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHAREN G.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENHEIDESTRAAT 44; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN, België

Telefoon (phone): 11521042 (+32-11521042) 11521042 (+32-11521042)

Fax (fax): +32 (69) 821-66-94 +32 (69) 821-66-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHAREN G.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHAREN G."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHAREN G."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHAREN G., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHAREN G.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHAREN G., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHAREN G.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHAREN G.
Products information VANHAREN G.

BTW identificatienummer (tax): BE08807708740
Ondernemingsnummer: 2044250488
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VANHAREN G. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHAREN G.
(Get full report from official database of BE for VANHAREN G.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHAREN G.
Addition kinds of activities for VANHAREN G.

835100. Kinderopvangdiensten | Child day care services
07230301. Bean schoonmaakdiensten | Bean cleaning services
25410106. Bewaar armaturen, hout | Store fixtures, wood
27590503. Uitnodigingen: drukwerk, nsk | Invitations: printing, nsk
58120600. Pizza restaurants | Pizza restaurants
86610121. Diverse kerkgenootschap | Miscellaneous denomination church

Werken bij VANHAREN G.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHAREN G.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHAREN G.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHAREN G.. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

 • Productiemedewerker - seizoenswerk eindejaar m/v (WESTROZEBEKE)

  Regio: WESTROZEBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Meehelpen met de vleesbereidingen voor het eindejaarsseizoen: gourmet en fondue schotels, eindejaarsplateau's... Meehelpen op de verpakkingsafdeling

 • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

 • Operator 2 ploegen (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een complete extrusielijn voor plaatextrusie - Na een interne opleiding sta je in voor het starten/stopen, controleren van de kwaliteit en bijsturen waar nodig - Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie - Je hebt zin voor kwaliteit, neemt initiatief, werkt structureel en je probeert problemen te analyseren en in kaart te brengen - Je bent een teamspeler en staat open voor een vlotte samenwerking met je collega’s - Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke en bent bereid om de ploegchef te vervangen bij afwezigheid - Je werkt afwisselend in de vroege en late ploeg

 • Customer Service Representative (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

 • chauffeur C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

 • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

 • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Abriso

  Type: Vaste Job

  Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

 • Flexi Job keuken (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: ARTHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een ervaren kok die ons regelmatig kan bijstaan tijdens drukkere momenten. Je helpt bij de mis en place en de bereiding van de gerechten.

Zoek naar antwoorden van VANHAREN G. in sociale netwerken
Look for responds of VANHAREN G. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHAREN G.. Laat een reactie achter voor VANHAREN G.. VANHAREN G. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHAREN G.. Leave a respond for VANHAREN G.. VANHAREN G. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHAREN G. op de google maps. Adres en contacten VANHAREN G.
Location of VANHAREN G. on the google maps. Address and contacts of VANHAREN G.

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHAREN G. VANHAREN G.: Boen R | Aviation (Garage de l') SPRL | PECOTEX | LADY GENTLEMEN JUNIOR | MUSEUM HET TOREKE

Other related companies as VANHAREN G.: Boen R | Aviation (Garage de l') SPRL | PECOTEX | LADY GENTLEMEN JUNIOR | MUSEUM HET TOREKE

VANHAREN G. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHAREN G., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08807708740. Het bedrijf VANHAREN G. bevindt zich op het adres: MOLENHEIDESTRAAT 44; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen. Producten gemaakt in VANHAREN G. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANHAREN G. is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHAREN G. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHAREN G., openstaande posities, locatie van VANHAREN G. op de kaart.

VANHAREN G. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHAREN G., company assigned to the tax number BE08807708740. The company VANHAREN G. is located at the address: MOLENHEIDESTRAAT 44; 3530; HOUTHALEN-HELCHTEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen. Products created in VANHAREN G. were not found.
The main activity of VANHAREN G. is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHAREN G. is not available. You also can look at reviews of VANHAREN G., open positions, location of VANHAREN G. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHAREN G., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHAREN G., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHAREN G., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHAREN G., employees, financial statistics.