LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG

Contactgegevens LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWARTEBEEKDREEF 6; 3191; HEVER, België

Telefoon (phone): 475832676 (+32-475832676) 475832676 (+32-475832676)

Fax (fax): +32 (3) 991-17-76 +32 (3) 991-17-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG
Products information LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG

BTW identificatienummer (tax): BE09878051757
Ondernemingsnummer: 7984832763
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Drainage, Algemene grondwerken, Aanleg van grachten, Landbouwwerken, Aanleggen vijvers, Ruimen vijvers, Zwembaden, Algemene tuinaanleg, Graafwerken.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG
(Get full report from official database of BE for LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG
Addition kinds of activities for LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG

3624. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
306908. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
01739903. Filbert Grove | Filbert grove
20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
31110403. Zilverleer | Case leather
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
91110201. Stadsbestuurderskantoor | City and town managers' office

Werken bij LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

 • Technisch bediende (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een technisch bediende (m/v) Je staat in voor de algemene administratie Tekenwerk (CAD) Voorbereidend werk voor het atelier Klanten helpen met het inladen van hun aankopen Sector : natuursteen

 • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Haacht Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Studentenjob

  Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

 • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

 • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

 • Business Development Manager HR Services (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Sales Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

 • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Vaste Job

  In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

 • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: VAN DE VOORDE

  Type: Vaste Job

  openbare lijndienst

 • Auticoach (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG in sociale netwerken
Look for responds of LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG. Laat een reactie achter voor LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG. LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG. Leave a respond for LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG. LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG op de google maps. Adres en contacten LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG
Location of LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG on the google maps. Address and contacts of LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG

Andere gerelateerde bedrijven als come LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG: FةD. NAT. NOTAIRES - NAT. FED. NOTARISSEN | PICCOLO | Generet T | Van Den Noortgaete L | Ecuries de Seumay (Les)

Other related companies as LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG: FةD. NAT. NOTAIRES - NAT. FED. NOTARISSEN | PICCOLO | Generet T | Van Den Noortgaete L | Ecuries de Seumay (Les)

LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09878051757. Het bedrijf LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG bevindt zich op het adres: ZWARTEBEEKDREEF 6; 3191; HEVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 467,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen. Lijst met producten zijn Drainage, Algemene grondwerken, Aanleg van grachten, Landbouwwerken, Aanleggen vijvers, Ruimen vijvers, Zwembaden, Algemene tuinaanleg, Graafwerken..
De hoofdactiviteit van LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG, openstaande posities, locatie van LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG op de kaart.

LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG, company assigned to the tax number BE09878051757. The company LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG is located at the address: ZWARTEBEEKDREEF 6; 3191; HEVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 467,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen. List of products are Drainage, Algemene grondwerken, Aanleg van grachten, Landbouwwerken, Aanleggen vijvers, Ruimen vijvers, Zwembaden, Algemene tuinaanleg, Graafwerken..
The main activity of LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG is not available. You also can look at reviews of LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG, open positions, location of LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUYTENS GRONDWERKEN EN TUINAANLEG, employees, financial statistics.