DECROIX G

Contactgegevens DECROIX G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECROIX G: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECROIX G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDERDOMSEWEG 21; 8970; LO-RENINGE, België

Telefoon (phone): 57337774 (+32-57337774) 57337774 (+32-57337774)

Fax (fax): +32 (63) 313-71-60 +32 (63) 313-71-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECROIX G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECROIX G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECROIX G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECROIX G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECROIX G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECROIX G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECROIX G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECROIX G
Products information DECROIX G

BTW identificatienummer (tax): BE01160675048
Ondernemingsnummer: 2146972656
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in DECROIX G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECROIX G
(Get full report from official database of BE for DECROIX G)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECROIX G
Addition kinds of activities for DECROIX G

287901. Insecticiden en pesticiden | Insecticides and pesticides
596300. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
01799908. Ananasboerderij | Pineapple farm
38420416. Suspensories | Suspensories
50910704. Buitenboordmotoren | Outboard motors

Werken bij DECROIX G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECROIX G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECROIX G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECROIX G. Looking for open vacancies in other companies

 • Hoofdmonteur cv en koeling (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als hoofdmonteur ben je verantwoordelijk voor volgende taken : Ketels monteren demonteren en vervangen Sanitair plaatsen en aansluiten in nieuwbouw maar ook renovatie Koelinstallaties plaatsen en aansluiten Je zal steeds samen met een hulpmonteur werken

 • Automechanicien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

 • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

 • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: TETE A TETE

  Type: Studentenjob

  Afwassen en poetsen

 • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

  Type: Vaste Job

  Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

 • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

  Regio: LANDEGEM

  Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

 • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: NMBS

  Type: Vaste Job

  Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: LOCOLOGO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Kinesist

 • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

 • Service Delivery PM (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  The job Developping and delivering a strategic technological vision and direction Implementing mechanisms to monitor, manage and provide progress on all software development activities Creating, implement and maintain a continuous improvement plan for software development and IT infrastructure   The mission  You will be responsible for the further development and evolution of our Service Manager layer. You will assist in the further setup of the Credendo ITSM toolset. You will provide expert guidance and coaching towards the ITIL-adoption within the group. Together with our external suppliers and partners you will be responsible for the implementation, monitoring and quality of our SLA's. You will provide and consolidate insightful reporting and actions on the delivered services and their associated KPI's. You will be responsible for the proper service LifeCycle management and continuous service improvement.   The profile  You need 5 for to 8 years of experience in similar function You MUST be well-organized and you need People management skills Being a team player, a quick self-starter with a pro-active attitude is a serious advantage You have strong in project administration, monitoring and control an excellent knowledge of Dutch, EN and FR is a plus knowledge in .NET is real plus   The offer  Nice daily rate Flexibility (homeworking) 6 months + extension For any question don't hesitate to contact me

Zoek naar antwoorden van DECROIX G in sociale netwerken
Look for responds of DECROIX G in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECROIX G. Laat een reactie achter voor DECROIX G. DECROIX G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECROIX G. Leave a respond for DECROIX G. DECROIX G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECROIX G op de google maps. Adres en contacten DECROIX G
Location of DECROIX G on the google maps. Address and contacts of DECROIX G

Andere gerelateerde bedrijven als come DECROIX G DECROIX G: COIFFURE APHRODITE | BMS TRANSPORT NV | Sigga | Blindeman Gebroeders BVBA | CHR. DUJACQUIER

Other related companies as DECROIX G: COIFFURE APHRODITE | BMS TRANSPORT NV | Sigga | Blindeman Gebroeders BVBA | CHR. DUJACQUIER

DECROIX G is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECROIX G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01160675048. Het bedrijf DECROIX G bevindt zich op het adres: OUDERDOMSEWEG 21; 8970; LO-RENINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 863,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen. Producten gemaakt in DECROIX G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECROIX G is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECROIX G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECROIX G, openstaande posities, locatie van DECROIX G op de kaart.

DECROIX G is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECROIX G, company assigned to the tax number BE01160675048. The company DECROIX G is located at the address: OUDERDOMSEWEG 21; 8970; LO-RENINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 863,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen. Products created in DECROIX G were not found.
The main activity of DECROIX G is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DECROIX G is not available. You also can look at reviews of DECROIX G, open positions, location of DECROIX G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECROIX G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECROIX G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECROIX G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECROIX G, employees, financial statistics.