A.I.D. ESCALE

Contactgegevens A.I.D. ESCALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.I.D. ESCALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.I.D. ESCALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LILLE 138; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69844206 (+32-69844206) 69844206 (+32-69844206)

Fax (fax): +32 (61) 369-10-98 +32 (61) 369-10-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.I.D. ESCALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.I.D. ESCALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.I.D. ESCALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.I.D. ESCALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.I.D. ESCALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.I.D. ESCALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.I.D. ESCALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.I.D. ESCALE
Products information A.I.D. ESCALE

BTW identificatienummer (tax): BE08038391113
Ondernemingsnummer: 1194732666
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in A.I.D. ESCALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.I.D. ESCALE
(Get full report from official database of BE for A.I.D. ESCALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.I.D. ESCALE
Addition kinds of activities for A.I.D. ESCALE

13899914. Verwerking service, gas | Processing service, gas
22111002. Damasks, katoen | Damasks, cotton
30530106. Olie afdichtingen, leer | Oil seals, leather
50430200. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
73190100. Transit reclame diensten | Transit advertising services

Werken bij A.I.D. ESCALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.I.D. ESCALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.I.D. ESCALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.I.D. ESCALE. Looking for open vacancies in other companies

 • Lader / Losser XPO Logistics te Zellik - Dagoproepbasis (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een groot internationaal logistiek bedrijf, zijn we op zoek naar laders/losser voor hun diepvriesmagazijn te Zellik. Je zal instaan voor het lossen van de aangekomen producten in het diepvriesmagazijn.

 • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

 • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

 • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

 • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Student kassa (OOSTHAM)

  Regio: OOSTHAM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

 • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

 • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

 • Student(e) Verkoop kledingwinkel (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingwinkel in Mechelen zijn we op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) die elke zaterdag kan werken. Je staat in voor het adviseren en verder helpen van de klanten, het op orde houden van de winkel en te helpen waar nodig. Met voorkeur heb je reeds ervaring in de verkoop en weet je van aanpakken.

 • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

 • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

 • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: TESTA ROSSI

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van A.I.D. ESCALE in sociale netwerken
Look for responds of A.I.D. ESCALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.I.D. ESCALE. Laat een reactie achter voor A.I.D. ESCALE. A.I.D. ESCALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.I.D. ESCALE. Leave a respond for A.I.D. ESCALE. A.I.D. ESCALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.I.D. ESCALE op de google maps. Adres en contacten A.I.D. ESCALE
Location of A.I.D. ESCALE on the google maps. Address and contacts of A.I.D. ESCALE

Andere gerelateerde bedrijven als come A.I.D. ESCALE A.I.D. ESCALE: FRANK THYVELEN | MOLENHOF | Parabords | FA. SENSO NOVO | TEDESCHI DIDIER

Other related companies as A.I.D. ESCALE: FRANK THYVELEN | MOLENHOF | Parabords | FA. SENSO NOVO | TEDESCHI DIDIER

A.I.D. ESCALE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.I.D. ESCALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038391113. Het bedrijf A.I.D. ESCALE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LILLE 138; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen. Producten gemaakt in A.I.D. ESCALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.I.D. ESCALE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.I.D. ESCALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.I.D. ESCALE, openstaande posities, locatie van A.I.D. ESCALE op de kaart.

A.I.D. ESCALE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.I.D. ESCALE, company assigned to the tax number BE08038391113. The company A.I.D. ESCALE is located at the address: CHAUSS?E DE LILLE 138; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Tuinen. Products created in A.I.D. ESCALE were not found.
The main activity of A.I.D. ESCALE is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.I.D. ESCALE is not available. You also can look at reviews of A.I.D. ESCALE, open positions, location of A.I.D. ESCALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.I.D. ESCALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.I.D. ESCALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.I.D. ESCALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.I.D. ESCALE, employees, financial statistics.