ALEX DE RIJCKE

Contactgegevens ALEX DE RIJCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALEX DE RIJCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALEX DE RIJCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANDEGEMSTRAAT 37; 9750; ZINGEM, België

Telefoon (phone): 93842518 (+32-93842518) 93842518 (+32-93842518)

Fax (fax): +32 (71) 634-53-38 +32 (71) 634-53-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALEX DE RIJCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALEX DE RIJCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALEX DE RIJCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALEX DE RIJCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALEX DE RIJCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALEX DE RIJCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALEX DE RIJCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALEX DE RIJCKE
Products information ALEX DE RIJCKE

BTW identificatienummer (tax): BE05714508056
Ondernemingsnummer: 1677856445
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ALEX DE RIJCKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALEX DE RIJCKE
(Get full report from official database of BE for ALEX DE RIJCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALEX DE RIJCKE
Addition kinds of activities for ALEX DE RIJCKE

22110803. Cambric, katoen | Cambric, cotton
28690315. Stearzuurzouten | Stearic acid salts
38240208. Predetermining counters | Predetermining counters
44939900. Jachthavens, nec | Marinas, nec
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes

Werken bij ALEX DE RIJCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALEX DE RIJCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALEX DE RIJCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALEX DE RIJCKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

 • montagemedewerkers DAG (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor klant met vestiging in Poperinge zijn we op zoek naar montagemedewerkster in Dag. U staat in voor het monteren, in elkaar steken van stukken volgens plan

 • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

 • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

  Regio: SCHELDERODE

  Bedrijf: PARTENA

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

 • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

 • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

 • Technisch jobstudent (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

 • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: OTN SYSTEMS

  Type: Vaste Job

  Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

 • Telecomtechnieker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DCI IT Resources

  Type: Werfreserve

  Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van ALEX DE RIJCKE in sociale netwerken
Look for responds of ALEX DE RIJCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALEX DE RIJCKE. Laat een reactie achter voor ALEX DE RIJCKE. ALEX DE RIJCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALEX DE RIJCKE. Leave a respond for ALEX DE RIJCKE. ALEX DE RIJCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALEX DE RIJCKE op de google maps. Adres en contacten ALEX DE RIJCKE
Location of ALEX DE RIJCKE on the google maps. Address and contacts of ALEX DE RIJCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALEX DE RIJCKE ALEX DE RIJCKE: Beernaert Jean | DUBOIS & CIE | LE JARDIN EXTRAORDINAIRE | V.V. SPARTA URSEL | Brommershopke ('t)

Other related companies as ALEX DE RIJCKE: Beernaert Jean | DUBOIS & CIE | LE JARDIN EXTRAORDINAIRE | V.V. SPARTA URSEL | Brommershopke ('t)

ALEX DE RIJCKE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALEX DE RIJCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05714508056. Het bedrijf ALEX DE RIJCKE bevindt zich op het adres: LANDEGEMSTRAAT 37; 9750; ZINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in ALEX DE RIJCKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALEX DE RIJCKE is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALEX DE RIJCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALEX DE RIJCKE, openstaande posities, locatie van ALEX DE RIJCKE op de kaart.

ALEX DE RIJCKE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALEX DE RIJCKE, company assigned to the tax number BE05714508056. The company ALEX DE RIJCKE is located at the address: LANDEGEMSTRAAT 37; 9750; ZINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in ALEX DE RIJCKE were not found.
The main activity of ALEX DE RIJCKE is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALEX DE RIJCKE is not available. You also can look at reviews of ALEX DE RIJCKE, open positions, location of ALEX DE RIJCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALEX DE RIJCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALEX DE RIJCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALEX DE RIJCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALEX DE RIJCKE, employees, financial statistics.