EMIEL VAN SAMANG

Contactgegevens EMIEL VAN SAMANG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMIEL VAN SAMANG: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMIEL VAN SAMANG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEES 15; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11445653 (+32-11445653) 11445653 (+32-11445653)

Fax (fax): +32 (56) 793-43-49 +32 (56) 793-43-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMIEL VAN SAMANG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMIEL VAN SAMANG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMIEL VAN SAMANG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMIEL VAN SAMANG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMIEL VAN SAMANG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMIEL VAN SAMANG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMIEL VAN SAMANG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMIEL VAN SAMANG
Products information EMIEL VAN SAMANG

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in EMIEL VAN SAMANG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMIEL VAN SAMANG
(Get full report from official database of BE for EMIEL VAN SAMANG)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMIEL VAN SAMANG
Addition kinds of activities for EMIEL VAN SAMANG

603500. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
25410303. Zink toppen, plastic gelamineerd | Sink tops, plastic laminated
32910305. Staalwol | Steel wool
35939901. Vloeistofvermogen actuatoren, hydraulisch of pneumatisch | Fluid power actuators, hydraulic or pneumatic
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij EMIEL VAN SAMANG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMIEL VAN SAMANG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMIEL VAN SAMANG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMIEL VAN SAMANG. Looking for open vacancies in other companies

 • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

 • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

 • Meewerkend begeleider (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

 • Account Manager Brussel (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

 • Chauffeur C/CE (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent bouwkunde (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Studentenjob

  Voor een zelfstandige uit Ranst zijn we op zoek naar een jobstudent bouwkunde.   Het bedrijf is gespecialiseerd in afbraakwerken, elektriciteit.  Tewerkstelling van 1 dag om de 14 dagen.  Nazien van meetstalen.

 • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

 • Zaalmedewerker (Tsjechië)

  Regio: Tsjechië

  Bedrijf: Intersoc

  Type: Werfreserve

  Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van EMIEL VAN SAMANG in sociale netwerken
Look for responds of EMIEL VAN SAMANG in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMIEL VAN SAMANG. Laat een reactie achter voor EMIEL VAN SAMANG. EMIEL VAN SAMANG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMIEL VAN SAMANG. Leave a respond for EMIEL VAN SAMANG. EMIEL VAN SAMANG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMIEL VAN SAMANG op de google maps. Adres en contacten EMIEL VAN SAMANG
Location of EMIEL VAN SAMANG on the google maps. Address and contacts of EMIEL VAN SAMANG

Andere gerelateerde bedrijven als come EMIEL VAN SAMANG EMIEL VAN SAMANG: TRAITEUR FANG FANG | A. KLEIN | Event Rental Services NV | CAVES MAISON J DE BRUYN SPRL | Euromut

Other related companies as EMIEL VAN SAMANG: TRAITEUR FANG FANG | A. KLEIN | Event Rental Services NV | CAVES MAISON J DE BRUYN SPRL | Euromut

EMIEL VAN SAMANG is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMIEL VAN SAMANG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf EMIEL VAN SAMANG bevindt zich op het adres: HEES 15; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in EMIEL VAN SAMANG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMIEL VAN SAMANG is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMIEL VAN SAMANG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMIEL VAN SAMANG, openstaande posities, locatie van EMIEL VAN SAMANG op de kaart.

EMIEL VAN SAMANG is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMIEL VAN SAMANG, company assigned to the tax number BE05923797607. The company EMIEL VAN SAMANG is located at the address: HEES 15; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in EMIEL VAN SAMANG were not found.
The main activity of EMIEL VAN SAMANG is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EMIEL VAN SAMANG is not available. You also can look at reviews of EMIEL VAN SAMANG, open positions, location of EMIEL VAN SAMANG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMIEL VAN SAMANG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMIEL VAN SAMANG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMIEL VAN SAMANG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMIEL VAN SAMANG, employees, financial statistics.