SYLVERE STROEF

Contactgegevens SYLVERE STROEF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SYLVERE STROEF: address, phone, fax, email, website, opening hours

SYLVERE STROEF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE MOLENSTRAAT 25; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50599279 (+32-50599279) 50599279 (+32-50599279)

Fax (fax): +32 (19) 213-73-32 +32 (19) 213-73-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SYLVERE STROEF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SYLVERE STROEF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SYLVERE STROEF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SYLVERE STROEF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SYLVERE STROEF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SYLVERE STROEF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SYLVERE STROEF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SYLVERE STROEF
Products information SYLVERE STROEF

BTW identificatienummer (tax): BE02788024902
Ondernemingsnummer: 3876495361
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in SYLVERE STROEF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SYLVERE STROEF
(Get full report from official database of BE for SYLVERE STROEF)

Aanvulling soorten activiteiten voor SYLVERE STROEF
Addition kinds of activities for SYLVERE STROEF

201303. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
382799. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
953204. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, bestuursniveau | Urban and community development, level of government
28190916. Kwikoxiden | Mercury oxides
31110403. Zilverleer | Case leather
76299900. Elektrische reparatiewinkels, nec | Electrical repair shops, nec
89990104. kalligraaf | Calligrapher

Werken bij SYLVERE STROEF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SYLVERE STROEF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SYLVERE STROEF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SYLVERE STROEF. Looking for open vacancies in other companies

 • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

 • Werkvoorbereider interieurprojecten m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie sta jij in voor de opmeting, werkvoorbereiding en bestellingen van interieurprojecten. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je uitgewerkte projecten vlot geproduceerd kunnen worden. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten en binnendeuren. Je werkt goed samen met de project-verantwoordelijken. Je hebt ervaring met CAD/CAM om vlot alles te kunnen uitwerken. (Trefwoorden: houtbewerking, tekenaar, calculator, ...)

 • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

 • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

 • Machinist (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

 • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

 • Residentieel Elektricien (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in residentieel elektriciteit, zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien. Omschrijving: Je staat in voor het plaatsn van elektriciteit in nieuwbouwwoningen en appartementen Ook voorbereidingswerk schrikt je niet af

 • Teamleader Service Technieker (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

 • Polyvalent productiemedewerker 2 ploegen (m/v) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DECOSPAN

  Type: Vaste Job

  We gaan op zoek naar een polyvalent inzetbare heftruckbestuurder. Naast rijden met de heftruck wil je ook andere taken uitvoeren in de productie. Job in 2 ploegen - flexibel om ook af en toe in dagregime te werken.

 • METSER (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

 • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: NOMEO

  Type: Vaste Job

  We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

 • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

  Type: Vaste Job

  je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

Zoek naar antwoorden van SYLVERE STROEF in sociale netwerken
Look for responds of SYLVERE STROEF in social networks

Lees alle opmerkingen voor SYLVERE STROEF. Laat een reactie achter voor SYLVERE STROEF. SYLVERE STROEF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SYLVERE STROEF. Leave a respond for SYLVERE STROEF. SYLVERE STROEF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SYLVERE STROEF op de google maps. Adres en contacten SYLVERE STROEF
Location of SYLVERE STROEF on the google maps. Address and contacts of SYLVERE STROEF

Andere gerelateerde bedrijven als come SYLVERE STROEF SYLVERE STROEF: H.C. TROIS TILLEULS | EXACLAIR SA | Precisia BVBA | ANTOINE PROVOOST | Minieurope SA

Other related companies as SYLVERE STROEF: H.C. TROIS TILLEULS | EXACLAIR SA | Precisia BVBA | ANTOINE PROVOOST | Minieurope SA

SYLVERE STROEF is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SYLVERE STROEF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02788024902. Het bedrijf SYLVERE STROEF bevindt zich op het adres: KLEINE MOLENSTRAAT 25; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Producten gemaakt in SYLVERE STROEF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SYLVERE STROEF is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SYLVERE STROEF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SYLVERE STROEF, openstaande posities, locatie van SYLVERE STROEF op de kaart.

SYLVERE STROEF is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SYLVERE STROEF, company assigned to the tax number BE02788024902. The company SYLVERE STROEF is located at the address: KLEINE MOLENSTRAAT 25; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Products created in SYLVERE STROEF were not found.
The main activity of SYLVERE STROEF is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SYLVERE STROEF is not available. You also can look at reviews of SYLVERE STROEF, open positions, location of SYLVERE STROEF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SYLVERE STROEF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SYLVERE STROEF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SYLVERE STROEF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SYLVERE STROEF, employees, financial statistics.