SPRANGERS

Contactgegevens SPRANGERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPRANGERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPRANGERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOENHOUTSEWEG 141; 2320; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33146154 (+32-33146154) 33146154 (+32-33146154)

Fax (fax): +32 (81) 555-24-29 +32 (81) 555-24-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPRANGERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPRANGERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPRANGERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPRANGERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPRANGERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPRANGERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPRANGERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPRANGERS
Products information SPRANGERS

BTW identificatienummer (tax): BE01879180908
Ondernemingsnummer: 1028564453
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in SPRANGERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPRANGERS
(Get full report from official database of BE for SPRANGERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPRANGERS
Addition kinds of activities for SPRANGERS

394201. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
804300. Kantoren en klinieken van podiatristen | Offices and clinics of podiatrists
20350108. Sojasaus | Soy sauce
28510403. Verf verwijderaars | Varnish removers
33130201. Legeringen, toevoeging, behalve koper: niet gemaakt in hoogovens | Alloys, additive, except copper: not made in blast furnaces
51220204. Toilet preparaten | Toilet preparations
73610104. Lerarenbureau | Teachers' agency
79299907. Goochelaar | Magician

Werken bij SPRANGERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPRANGERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPRANGERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPRANGERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

 • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

 • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

 • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

 • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student host/hostess (m/v) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

 • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

 • Allround System Engineer (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: Spot Group

  Type: Vaste Job

  Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

 • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: AXI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

 • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

 • FLEXI Restaurantkelner m/v (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: kwizien divien

  Type: Flexijob

  Voor ons restaurant zoeken wij een kelner met ervaring in RESTAURANT-bediening (man of vrouw). Je moet minstens 1 op de 2 zondagen werken - middag- en avonddienst. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van SPRANGERS in sociale netwerken
Look for responds of SPRANGERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPRANGERS. Laat een reactie achter voor SPRANGERS. SPRANGERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPRANGERS. Leave a respond for SPRANGERS. SPRANGERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPRANGERS op de google maps. Adres en contacten SPRANGERS
Location of SPRANGERS on the google maps. Address and contacts of SPRANGERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SPRANGERS SPRANGERS: S.A.S. NV | Vennincx F | WGP | Jansen BVBA | JACQUES BELLICOURT

Other related companies as SPRANGERS: S.A.S. NV | Vennincx F | WGP | Jansen BVBA | JACQUES BELLICOURT

SPRANGERS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPRANGERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01879180908. Het bedrijf SPRANGERS bevindt zich op het adres: LOENHOUTSEWEG 141; 2320; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 799,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Producten gemaakt in SPRANGERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPRANGERS is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPRANGERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPRANGERS, openstaande posities, locatie van SPRANGERS op de kaart.

SPRANGERS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPRANGERS, company assigned to the tax number BE01879180908. The company SPRANGERS is located at the address: LOENHOUTSEWEG 141; 2320; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 799,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Products created in SPRANGERS were not found.
The main activity of SPRANGERS is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SPRANGERS is not available. You also can look at reviews of SPRANGERS, open positions, location of SPRANGERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPRANGERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPRANGERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPRANGERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPRANGERS, employees, financial statistics.