JEROME LALOUX

Contactgegevens JEROME LALOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEROME LALOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEROME LALOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GARE-D'ORET 57; 5621; FLORENNES, België

Telefoon (phone): 71688214 (+32-71688214) 71688214 (+32-71688214)

Fax (fax): +32 (57) 713-96-27 +32 (57) 713-96-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEROME LALOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEROME LALOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEROME LALOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEROME LALOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEROME LALOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEROME LALOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEROME LALOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEROME LALOUX
Products information JEROME LALOUX

BTW identificatienummer (tax): BE09197174072
Ondernemingsnummer: 8614624023
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in JEROME LALOUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEROME LALOUX
(Get full report from official database of BE for JEROME LALOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEROME LALOUX
Addition kinds of activities for JEROME LALOUX

382907. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
508510. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
509100. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
769926. Raamblind reparatie | Window blind repair services
50149904. Banden, gebruikt | Tires, used
94110403. Administratie van educatieve programma's, provincie overheid | Administration of educational programs, county government

Werken bij JEROME LALOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEROME LALOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEROME LALOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEROME LALOUX. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

  Regio: INGOOIGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

 • Schoonmaker + medewerker voor de refter (Melle) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het poetsen van de gangen, klaslokalen, de refter, burelen,.. Je gaat ook meehelpen tijdens de middagdienst in de refter, voor de maaltijden te serveren aan de kinderen. Schoonmaken

 • Tijdelijke gemotiveerde schoonmaker (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Start People Veurne

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Poetsen van bureaus, toiletten, ook deels in productie

 • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

 • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

 • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

 • DRINGENDE POETSHULP TE OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Oudenaarde. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 20 uur per week (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Bertem. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

 • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

 • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van JEROME LALOUX in sociale netwerken
Look for responds of JEROME LALOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEROME LALOUX. Laat een reactie achter voor JEROME LALOUX. JEROME LALOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEROME LALOUX. Leave a respond for JEROME LALOUX. JEROME LALOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEROME LALOUX op de google maps. Adres en contacten JEROME LALOUX
Location of JEROME LALOUX on the google maps. Address and contacts of JEROME LALOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come JEROME LALOUX JEROME LALOUX: DEXIA | HONG'S GARDEN | GIANCARLO SILI | ABC DE LA PHOTO ACTION SHOP | ARCHIVE SERVICE

Other related companies as JEROME LALOUX: DEXIA | HONG'S GARDEN | GIANCARLO SILI | ABC DE LA PHOTO ACTION SHOP | ARCHIVE SERVICE

JEROME LALOUX is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEROME LALOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09197174072. Het bedrijf JEROME LALOUX bevindt zich op het adres: RUE DE LA GARE-D'ORET 57; 5621; FLORENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Producten gemaakt in JEROME LALOUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEROME LALOUX is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEROME LALOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEROME LALOUX, openstaande posities, locatie van JEROME LALOUX op de kaart.

JEROME LALOUX is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEROME LALOUX, company assigned to the tax number BE09197174072. The company JEROME LALOUX is located at the address: RUE DE LA GARE-D'ORET 57; 5621; FLORENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Products created in JEROME LALOUX were not found.
The main activity of JEROME LALOUX is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEROME LALOUX is not available. You also can look at reviews of JEROME LALOUX, open positions, location of JEROME LALOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEROME LALOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEROME LALOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEROME LALOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEROME LALOUX, employees, financial statistics.