FRANS VAN DE VONDEL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FRANS VAN DE VONDEL
Private companiesLegal Services • FRANS VAN DE VONDEL

Contactgegevens FRANS VAN DE VONDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS VAN DE VONDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS VAN DE VONDEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTEBROECKSTRAAT 21; 9290; BERLARE, België

Telefoon (phone): 93675654 (+32-93675654) 93675654 (+32-93675654)

Fax (fax): +32 (86) 343-42-17 +32 (86) 343-42-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS VAN DE VONDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS VAN DE VONDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS VAN DE VONDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS VAN DE VONDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS VAN DE VONDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS VAN DE VONDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS VAN DE VONDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS VAN DE VONDEL
Products information FRANS VAN DE VONDEL

BTW identificatienummer (tax): BE08608581542
Ondernemingsnummer: 8440216064
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FRANS VAN DE VONDEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS VAN DE VONDEL
(Get full report from official database of BE for FRANS VAN DE VONDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS VAN DE VONDEL
Addition kinds of activities for FRANS VAN DE VONDEL

512203. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
16229903. Tunnelbouw | Tunnel construction
20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
24290203. Wikkelaars, excelsior | Wrappers, excelsior
28699907. Beschermende vloeistoffen voor het genezen van vruchten, kruiden, tabak, enz. | Casing fluids for curing fruits, spices, tobacco, etc.
30890308. Fittings voor pijp, kunststof | Fittings for pipe, plastics
36410110. Buizen, elektrisch licht | Tubes, electric light
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order

Werken bij FRANS VAN DE VONDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS VAN DE VONDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS VAN DE VONDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS VAN DE VONDEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

 • Management assistant (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

 • Operator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LOMMEL (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: GREENHOUSE LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lommel en omgeving (Overpelt, Mol, Dessel) zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: IMAS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

 • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Aide-ménagère Titres-services - Region Malines (F/H) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Mechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Nous recherchons quelqu’un de motivé, dynamique et consciencieux pour réaliser diverses tâches au domicile de particuliers : nettoyage des sols, surfaces et sanitaire, repassage, … Nos clients se trouvent dans la région de Malines (Malines, Muizen, Heffen, Hever, Hofstade, Elewijt, Zemst, Bonheiden, ...).

 • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

 • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: BONACHE

  Type: Vaste Job

  Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

 • JR Dossierbeheerder: doe hier je eerste ervaring op! Diksmuide (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Wat wil je weten over dit kantoor? Dit kantoor bestaat uit een team van 10 medewerkers. Zij verzorgen de volledige boekhouding van zo'n 500-tal vennootschappen 130 eenmanszaken, actief in verschillende sectoren. Wil je veel en snel bijleren? Dan ben je hier aan het goede adres. Ongeacht je ervaring, sta je hier vanaf dag één in contact met de klant. Je zal met andere woorden meteen hands-on beide aspecten van de job leren kennen. Junior Dossierbeheerder: takenpakket Stap voor stap word je hier opgeleid tot A-Z boekhouder; maar om daar te raken moet je uiteraard beginnen bij het begin. Je takenpakket bestaat in het begin vooral uit voorbereidend werk (A-Y). Je staat je meer ervaren collega's bij waar nodig en zo zal je je steeds verder ontwikkelen.

 • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

  Regio: Regio Asse

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van FRANS VAN DE VONDEL in sociale netwerken
Look for responds of FRANS VAN DE VONDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS VAN DE VONDEL. Laat een reactie achter voor FRANS VAN DE VONDEL. FRANS VAN DE VONDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS VAN DE VONDEL. Leave a respond for FRANS VAN DE VONDEL. FRANS VAN DE VONDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS VAN DE VONDEL op de google maps. Adres en contacten FRANS VAN DE VONDEL
Location of FRANS VAN DE VONDEL on the google maps. Address and contacts of FRANS VAN DE VONDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS VAN DE VONDEL FRANS VAN DE VONDEL: Thelmo NV | Symons H | FDX COMPUTERS | BUREAU NEIRYNCK J.P. | Duquin-miel & zn BVBA

Other related companies as FRANS VAN DE VONDEL: Thelmo NV | Symons H | FDX COMPUTERS | BUREAU NEIRYNCK J.P. | Duquin-miel & zn BVBA

FRANS VAN DE VONDEL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS VAN DE VONDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08608581542. Het bedrijf FRANS VAN DE VONDEL bevindt zich op het adres: KATTEBROECKSTRAAT 21; 9290; BERLARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 236,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Producten gemaakt in FRANS VAN DE VONDEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS VAN DE VONDEL is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS VAN DE VONDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS VAN DE VONDEL, openstaande posities, locatie van FRANS VAN DE VONDEL op de kaart.

FRANS VAN DE VONDEL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS VAN DE VONDEL, company assigned to the tax number BE08608581542. The company FRANS VAN DE VONDEL is located at the address: KATTEBROECKSTRAAT 21; 9290; BERLARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 236,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Rundveehouders. Products created in FRANS VAN DE VONDEL were not found.
The main activity of FRANS VAN DE VONDEL is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS VAN DE VONDEL is not available. You also can look at reviews of FRANS VAN DE VONDEL, open positions, location of FRANS VAN DE VONDEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS VAN DE VONDEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS VAN DE VONDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS VAN DE VONDEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS VAN DE VONDEL, employees, financial statistics.