BG ENGINEERING

Contactgegevens BG ENGINEERING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BG ENGINEERING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BG ENGINEERING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANTENSTRAAT 57 B1; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11728687 (+32-11728687) 11728687 (+32-11728687)

Fax (fax): +32 (57) 517-66-52 +32 (57) 517-66-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BG ENGINEERING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BG ENGINEERING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BG ENGINEERING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BG ENGINEERING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BG ENGINEERING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BG ENGINEERING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BG ENGINEERING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BG ENGINEERING
Products information BG ENGINEERING

BTW identificatienummer (tax): BE02546051025
Ondernemingsnummer: 2288696289
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

drainage, verzakkingen, opmeting grondwaterstand, zool- en plaatberekening, zettingen, funderingsadvies, grondonderzoek, bodemonderzoek, sonderingen, advies in begrijbare taal, grondkeringen, grondwater, funderingsontwerp.^^opmeting grondwaterstand, sonderingen, zettingen, grondonderzoek, grondwater, zool- en plaatberekening, funderingsadvies, grondkeringen, advies in begrijbare taal, bodemonderzoek, drainage, funderingsontwerp, verzakkingen.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Proef- and grondboringen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BG ENGINEERING
(Get full report from official database of BE for BG ENGINEERING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BG ENGINEERING
Addition kinds of activities for BG ENGINEERING

515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
15319904. Speculatieve bouwer, eengezinswoningen | Speculative builder, single-family houses
22960000. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
27410603. Technische documenten: publicatie en drukwerk | Technical papers: publishing and printing
32310405. Veiligheidsglas: gemaakt van aangekochte glas | Safety glass: made from purchased glass
35850503. Kouddrankuitrusting (niet gemonteerd) | Cold drink dispensing equipment (not coin-operated)
48129901. Mobiele telefoondiensten | Cellular telephone services
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
50460202. Fonografen, munteenheid | Phonographs, coin-operated
73639911. Botenpersoneel | Boat crew service

Werken bij BG ENGINEERING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BG ENGINEERING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BG ENGINEERING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BG ENGINEERING. Looking for open vacancies in other companies

 • Planner (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

 • Bakker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

 • ERVAREN CNC- OPERATOREN- 3 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK- OPTIE VAST (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar CNC- operatoren. je kan draaien/frezen.

 • Matrijstechnieker dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als matrijstechnieker voer je preventief en curatief onderhoud uit op de matrijzen los je matrijsgerelateerde problemen op tijdens het productieproces test je nieuwe matrijzen en keur je ze  zorg je ervoor dat de matrijzen voldoen aan de standaarden

 • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

 • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Holsbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Winkelmedewerkers m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: CARREFOUR MARKET

  Type: Studentenjob

  Volgende taken behoren tot uw takenpakket: - Verkoop van onze producten - Kassabediening - Aanvullen van de rekken - Orde en netheid in de winkel

 • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

 • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

  Type: Flexijob

  Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van BG ENGINEERING in sociale netwerken
Look for responds of BG ENGINEERING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BG ENGINEERING. Laat een reactie achter voor BG ENGINEERING. BG ENGINEERING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BG ENGINEERING. Leave a respond for BG ENGINEERING. BG ENGINEERING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BG ENGINEERING op de google maps. Adres en contacten BG ENGINEERING
Location of BG ENGINEERING on the google maps. Address and contacts of BG ENGINEERING

Andere gerelateerde bedrijven als come BG ENGINEERING BG ENGINEERING: L´ATELIER FLEURI | TAVERNE ACHTER OLMEN | AMES TRACKING | HENRIETTE VAN DOESELAER | MUTUALIT? SOCIALISTE

Other related companies as BG ENGINEERING: L´ATELIER FLEURI | TAVERNE ACHTER OLMEN | AMES TRACKING | HENRIETTE VAN DOESELAER | MUTUALIT? SOCIALISTE

BG ENGINEERING is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BG ENGINEERING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02546051025. Het bedrijf BG ENGINEERING bevindt zich op het adres: PLANTENSTRAAT 57 B1; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Proef- and grondboringen. Lijst met producten zijn drainage, verzakkingen, opmeting grondwaterstand, zool- en plaatberekening, zettingen, funderingsadvies, grondonderzoek, bodemonderzoek, sonderingen, advies in begrijbare taal, grondkeringen, grondwater, funderingsontwerp.^^opmeting grondwaterstand, sonderingen, zettingen, grondonderzoek, grondwater, zool- en plaatberekening, funderingsadvies, grondkeringen, advies in begrijbare taal, bodemonderzoek, drainage, funderingsontwerp, verzakkingen..
De hoofdactiviteit van BG ENGINEERING is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BG ENGINEERING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BG ENGINEERING, openstaande posities, locatie van BG ENGINEERING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BG ENGINEERING is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BG ENGINEERING, company assigned to the tax number BE02546051025. The company BG ENGINEERING is located at the address: PLANTENSTRAAT 57 B1; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Proef- and grondboringen. List of products are drainage, verzakkingen, opmeting grondwaterstand, zool- en plaatberekening, zettingen, funderingsadvies, grondonderzoek, bodemonderzoek, sonderingen, advies in begrijbare taal, grondkeringen, grondwater, funderingsontwerp.^^opmeting grondwaterstand, sonderingen, zettingen, grondonderzoek, grondwater, zool- en plaatberekening, funderingsadvies, grondkeringen, advies in begrijbare taal, bodemonderzoek, drainage, funderingsontwerp, verzakkingen..
The main activity of BG ENGINEERING is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BG ENGINEERING is not available. You also can look at reviews of BG ENGINEERING, open positions, location of BG ENGINEERING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BG ENGINEERING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BG ENGINEERING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BG ENGINEERING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BG ENGINEERING, employees, financial statistics.