L´ATELIER FLEURI

Contactgegevens L´ATELIER FLEURI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L´ATELIER FLEURI: address, phone, fax, email, website, opening hours

L´ATELIER FLEURI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE CHARLEROI 10; 1471; GENAPPE, België

Telefoon (phone): 67773993 (+32-67773993) 67773993 (+32-67773993)

Fax (fax): +32 (50) 371-12-18 +32 (50) 371-12-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L´ATELIER FLEURI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L´ATELIER FLEURI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L´ATELIER FLEURI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L´ATELIER FLEURI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L´ATELIER FLEURI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L´ATELIER FLEURI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L´ATELIER FLEURI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L´ATELIER FLEURI
Products information L´ATELIER FLEURI

BTW identificatienummer (tax): BE02921234130
Ondernemingsnummer: 3197814941
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 260,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in L´ATELIER FLEURI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L´ATELIER FLEURI
(Get full report from official database of BE for L´ATELIER FLEURI)

Aanvulling soorten activiteiten voor L´ATELIER FLEURI
Addition kinds of activities for L´ATELIER FLEURI

251403. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
543100. Groenten- en fruitmarkten | Fruit and vegetable markets
26790301. Wallpaper, reliëf kunststof: gemaakt op textielbekleding | Wallpaper, embossed plastic: made on textile backing
33259902. Bussen, gegoten staal: behalve investeringen | Bushings, cast steel: except investment
73229901. Aanpassingsbureau, behalve verzekering | Adjustment bureau, except insurance

Werken bij L´ATELIER FLEURI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L´ATELIER FLEURI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L´ATELIER FLEURI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L´ATELIER FLEURI. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Warmhartige monteur (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Recruitment Consultant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp te regio Herzele/Sint-Lievens-Houtem/Oosterzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Vaste Job

    Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

Zoek naar antwoorden van L´ATELIER FLEURI in sociale netwerken
Look for responds of L´ATELIER FLEURI in social networks

Lees alle opmerkingen voor L´ATELIER FLEURI. Laat een reactie achter voor L´ATELIER FLEURI. L´ATELIER FLEURI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L´ATELIER FLEURI. Leave a respond for L´ATELIER FLEURI. L´ATELIER FLEURI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L´ATELIER FLEURI op de google maps. Adres en contacten L´ATELIER FLEURI
Location of L´ATELIER FLEURI on the google maps. Address and contacts of L´ATELIER FLEURI

Andere gerelateerde bedrijven als come L´ATELIER FLEURI L´ATELIER FLEURI: Bernaert P | Claes G | Simonet Jacques | W.C. DE SPORTVRIENDEN | Van Robaeys D

Other related companies as L´ATELIER FLEURI: Bernaert P | Claes G | Simonet Jacques | W.C. DE SPORTVRIENDEN | Van Robaeys D

L´ATELIER FLEURI is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L´ATELIER FLEURI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02921234130. Het bedrijf L´ATELIER FLEURI bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE CHARLEROI 10; 1471; GENAPPE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 260,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in L´ATELIER FLEURI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L´ATELIER FLEURI is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L´ATELIER FLEURI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L´ATELIER FLEURI, openstaande posities, locatie van L´ATELIER FLEURI op de kaart.

L´ATELIER FLEURI is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is L´ATELIER FLEURI, company assigned to the tax number BE02921234130. The company L´ATELIER FLEURI is located at the address: CHAUSSةE DE CHARLEROI 10; 1471; GENAPPE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 260,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in L´ATELIER FLEURI were not found.
The main activity of L´ATELIER FLEURI is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of L´ATELIER FLEURI is not available. You also can look at reviews of L´ATELIER FLEURI, open positions, location of L´ATELIER FLEURI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L´ATELIER FLEURI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L´ATELIER FLEURI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L´ATELIER FLEURI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L´ATELIER FLEURI, employees, financial statistics.