DE DONCKER JEAN-PIERRE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DE DONCKER JEAN-PIERRE
Private companiesTobacco Products • DE DONCKER JEAN-PIERRE

Contactgegevens DE DONCKER JEAN-PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE DONCKER JEAN-PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE DONCKER JEAN-PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEESTSESTEENWEG 97; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15278045 (+32-15278045) 15278045 (+32-15278045)

Fax (fax): +32 (2) 623-72-30 +32 (2) 623-72-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE DONCKER JEAN-PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE DONCKER JEAN-PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE DONCKER JEAN-PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE DONCKER JEAN-PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE DONCKER JEAN-PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE DONCKER JEAN-PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE DONCKER JEAN-PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE DONCKER JEAN-PIERRE
Products information DE DONCKER JEAN-PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE07450073242
Ondernemingsnummer: 8571502685
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 848,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in DE DONCKER JEAN-PIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE DONCKER JEAN-PIERRE
(Get full report from official database of BE for DE DONCKER JEAN-PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE DONCKER JEAN-PIERRE
Addition kinds of activities for DE DONCKER JEAN-PIERRE

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
179100. Structurele stalen erectie | Structural steel erection
344604. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
26210104. Servet voorraad, papier | Napkin stock, paper
33510201. Koperen buis | Copper pipe
50460104. Wanden | Partitions
50840900. Verwerkings- en verpakkingsapparatuur | Processing and packaging equipment
79990101. Tennisclub, niet-lidmaatschap | Tennis club, non-membership

Werken bij DE DONCKER JEAN-PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE DONCKER JEAN-PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE DONCKER JEAN-PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE DONCKER JEAN-PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Betoncentralist (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

 • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

 • Calculator (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

 • Bediende IT (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

 • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

 • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • Eventmedewerker (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

 • Schoonmaakpersoneel (jobstudent) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf zijn we op zoek naar jobstudenten vanaf april. Je werkt in team vanaf 6u of 7u 's morgens.

 • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

 • WERFLEIDER Vloer- en chapewerken (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ZAMEX

  Type: Vaste Job

  Als werfleider geef je leiding aan een 10 à 15 arbeiders. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op diverse werven. Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert en volgt ze op. Je beheert het gebruik van het materieel, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning. Met de firmawagen vertrek je van thuis naar de werf en omgekeerd. De werven bevinden zich voornamelijk in Limburg, Vlaams- en waals-Brabant.

 • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: CRE8

  Type: Vaste Job

  Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van DE DONCKER JEAN-PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of DE DONCKER JEAN-PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE DONCKER JEAN-PIERRE. Laat een reactie achter voor DE DONCKER JEAN-PIERRE. DE DONCKER JEAN-PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE DONCKER JEAN-PIERRE. Leave a respond for DE DONCKER JEAN-PIERRE. DE DONCKER JEAN-PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE DONCKER JEAN-PIERRE op de google maps. Adres en contacten DE DONCKER JEAN-PIERRE
Location of DE DONCKER JEAN-PIERRE on the google maps. Address and contacts of DE DONCKER JEAN-PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE DONCKER JEAN-PIERRE DE DONCKER JEAN-PIERRE: Ongenaert J | GEERT STRUYE | Rappe Christianne | ARWAC PRO | A.C. SABVA

Other related companies as DE DONCKER JEAN-PIERRE: Ongenaert J | GEERT STRUYE | Rappe Christianne | ARWAC PRO | A.C. SABVA

DE DONCKER JEAN-PIERRE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE DONCKER JEAN-PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07450073242. Het bedrijf DE DONCKER JEAN-PIERRE bevindt zich op het adres: LEESTSESTEENWEG 97; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 848,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Producten gemaakt in DE DONCKER JEAN-PIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE DONCKER JEAN-PIERRE is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE DONCKER JEAN-PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE DONCKER JEAN-PIERRE, openstaande posities, locatie van DE DONCKER JEAN-PIERRE op de kaart.

DE DONCKER JEAN-PIERRE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE DONCKER JEAN-PIERRE, company assigned to the tax number BE07450073242. The company DE DONCKER JEAN-PIERRE is located at the address: LEESTSESTEENWEG 97; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 848,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Plaatsen van vloer- and muurbekleding; Woningbouw. Products created in DE DONCKER JEAN-PIERRE were not found.
The main activity of DE DONCKER JEAN-PIERRE is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE DONCKER JEAN-PIERRE is not available. You also can look at reviews of DE DONCKER JEAN-PIERRE, open positions, location of DE DONCKER JEAN-PIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE DONCKER JEAN-PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE DONCKER JEAN-PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE DONCKER JEAN-PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE DONCKER JEAN-PIERRE, employees, financial statistics.