ROUXHET

Contactgegevens ROUXHET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUXHET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUXHET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MONT SAINT-PONT 50; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU, België

Telefoon (phone): 23669778 (+32-23669778) 23669778 (+32-23669778)

Fax (fax): +32 (61) 164-47-23 +32 (61) 164-47-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUXHET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUXHET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUXHET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUXHET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUXHET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUXHET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUXHET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUXHET
Products information ROUXHET

BTW identificatienummer (tax): BE08820892333
Ondernemingsnummer: 4500793457
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 526,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ROUXHET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUXHET
(Get full report from official database of BE for ROUXHET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUXHET
Addition kinds of activities for ROUXHET

731900. Reclame, anders | Advertising, nec
16110202. Betonbouw: wegen, snelwegen, trottoirs, enz. | Concrete construction: roads, highways, sidewalks, etc.
22419903. Stof, dierlijke vezel: smal geweven | Fabric, animal fiber: narrow woven
24990807. Polen, hout | Poles, wood
30690700. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
36259908. Elektromagnetische koppelingen of remmen | Electromagnetic clutches or brakes
51360502. Broeken, mannen en jongens ' | Trousers, men's and boys'

Werken bij ROUXHET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUXHET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUXHET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUXHET. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

 • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

 • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: DE KELLE

  Type: Studentenjob

  Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

 • Student(e) fashion op zondag (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe winkel regio Anzegem zijn wij op zoek naar een enthousiaste student(e). Je zal voornamelijk plaatsnemen aan de kassa. Dit wordt aangeleerd.

 • Senior Java Developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CEGEKA

  Type: Vaste Job

  Cegeka is op zoek naar senior Java developers, zowel voor consultancy-opdrachten als voor het maken van softwaretoepassingen op projectbasis. Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Ontwikkelen van complexe en uitdagende bedrijfstoepassingen en werken met de nieuwste tools en technologieën. Hands-on design en software development op basis van de functionele analyse en je zorgt voor een goede integratie met externe applicaties. Werken in een gedreven agile team dat bestaat uit functioneel analisten, ontwikkelaars en een agile projectleider/scrummaster. Het bouwen van applicaties met hoge kwaliteit die extra business value voor onze klanten genereren. Jij bent een echte “software craftsman” die software ontwikkeling als een ambacht ziet. Je schrijft kwalitatieve, goed leesbare code en doet aan refactoring waar nodig. Je garandeert kwaliteit door testdriven development en continuous learning. Actief je kennis delen en meewerken aan de continue verbetering van de werking van het team. Je technische kennis kan jij ook inzetten in presales trajecten.

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Ath)

  Regio: Regio Ath

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Service medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 2THELOO

  Type: Flexijob

  Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van ROUXHET in sociale netwerken
Look for responds of ROUXHET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUXHET. Laat een reactie achter voor ROUXHET. ROUXHET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUXHET. Leave a respond for ROUXHET. ROUXHET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUXHET op de google maps. Adres en contacten ROUXHET
Location of ROUXHET on the google maps. Address and contacts of ROUXHET

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUXHET ROUXHET: Batisolux SPRL | POLICE F?D?RALE | R. VERBIST | Van Thorre NV | De Cock H Matrijzen NV

Other related companies as ROUXHET: Batisolux SPRL | POLICE F?D?RALE | R. VERBIST | Van Thorre NV | De Cock H Matrijzen NV

ROUXHET is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUXHET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08820892333. Het bedrijf ROUXHET bevindt zich op het adres: RUE DE MONT SAINT-PONT 50; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 526,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in ROUXHET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROUXHET is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUXHET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUXHET, openstaande posities, locatie van ROUXHET op de kaart.

ROUXHET is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUXHET, company assigned to the tax number BE08820892333. The company ROUXHET is located at the address: RUE DE MONT SAINT-PONT 50; 1440; BRAINE-LE-CHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 526,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden. Products created in ROUXHET were not found.
The main activity of ROUXHET is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUXHET is not available. You also can look at reviews of ROUXHET, open positions, location of ROUXHET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUXHET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUXHET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUXHET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUXHET, employees, financial statistics.