FREDDY DE KEYSER

Contactgegevens FREDDY DE KEYSER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDDY DE KEYSER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDDY DE KEYSER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAPDIJK 18; 9180; MOERBEKE, België

Telefoon (phone): 93468717 (+32-93468717) 93468717 (+32-93468717)

Fax (fax): +32 (84) 159-97-30 +32 (84) 159-97-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDDY DE KEYSER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDDY DE KEYSER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDDY DE KEYSER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDDY DE KEYSER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDDY DE KEYSER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDDY DE KEYSER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDDY DE KEYSER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDDY DE KEYSER
Products information FREDDY DE KEYSER

BTW identificatienummer (tax): BE08869232177
Ondernemingsnummer: 1508117675
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FREDDY DE KEYSER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Landbouwmachines Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDDY DE KEYSER
(Get full report from official database of BE for FREDDY DE KEYSER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDDY DE KEYSER
Addition kinds of activities for FREDDY DE KEYSER

1222. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
017500. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
371103. Militaire motorvoertuig montage | Military motor vehicle assembly
20480102. Alfalfa, in blokjes | Alfalfa, cubed
35360103. Hand liften | Hand hoists
38120200. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
50210101. Barmeubelen | Bar furniture

Werken bij FREDDY DE KEYSER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDDY DE KEYSER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDDY DE KEYSER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDDY DE KEYSER. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

 • Vrachtwagenmechanieker (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Desteldonk zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker - met doorgroeimogelijkheden om ploegverantwoordelijke te worden. • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren • Motoren, versnellingsbakken , koppelingen, ophangingen, starters, ... vervangen of herstellen • Het voertuig testen en afstellen • Werkzaamheden aan zware bedrijfs- en vrachtwagens uitvoeren • Storingen opsporen en technische oplossingen bepalen voor het herstellen van het voertuig en de uitrustingen

 • Onderhoudstechnieker (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Hasselt (Kermt) zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.  

 • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

 • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KORTEMARK (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Kortemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Leercontract

  BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

 • Video Content Creator ( Flexi Job ) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Flexijob

  Scava is actief in de verkoop van 'Fitness & Health' producten en wij zoeken een Fulltime collega met pit, passie en durf die de wereld van videotrends kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Je draagt bij aan het creatieve proces en brengt proactief nieuwe video-ideëen aan, c reëer aansprekende video-content die geplaatst wordt op onze online kanalen en die resoneert bij specifieke doelgroepen door de boodschap en de gekozen vorm. Je denk mee aan concepten en helpt mee in de executie van pre-productie tot en met post-productie. Je bent ambitieus en voelt je verantwoordelijk voor je eigen werk. Of je op die dag nou op een shoot staat of pre- of post-productie doet: je doet het met passie en nailed de taken die jij je eigen hebt gemaakt. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt onze producten perfect aan.

Zoek naar antwoorden van FREDDY DE KEYSER in sociale netwerken
Look for responds of FREDDY DE KEYSER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDDY DE KEYSER. Laat een reactie achter voor FREDDY DE KEYSER. FREDDY DE KEYSER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDDY DE KEYSER. Leave a respond for FREDDY DE KEYSER. FREDDY DE KEYSER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDDY DE KEYSER op de google maps. Adres en contacten FREDDY DE KEYSER
Location of FREDDY DE KEYSER on the google maps. Address and contacts of FREDDY DE KEYSER

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDDY DE KEYSER FREDDY DE KEYSER: CAMPS J & J | Genet G | Coen Thierry | AU CANICHE ROYAL | LEONA VAN ROOIJEN

Other related companies as FREDDY DE KEYSER: CAMPS J & J | Genet G | Coen Thierry | AU CANICHE ROYAL | LEONA VAN ROOIJEN

FREDDY DE KEYSER is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDDY DE KEYSER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08869232177. Het bedrijf FREDDY DE KEYSER bevindt zich op het adres: PAPDIJK 18; 9180; MOERBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Landbouwmachines Gh. Producten gemaakt in FREDDY DE KEYSER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDDY DE KEYSER is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDDY DE KEYSER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDDY DE KEYSER, openstaande posities, locatie van FREDDY DE KEYSER op de kaart.

FREDDY DE KEYSER is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDDY DE KEYSER, company assigned to the tax number BE08869232177. The company FREDDY DE KEYSER is located at the address: PAPDIJK 18; 9180; MOERBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Landbouwmachines Gh. Products created in FREDDY DE KEYSER were not found.
The main activity of FREDDY DE KEYSER is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDDY DE KEYSER is not available. You also can look at reviews of FREDDY DE KEYSER, open positions, location of FREDDY DE KEYSER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDDY DE KEYSER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDDY DE KEYSER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDDY DE KEYSER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDDY DE KEYSER, employees, financial statistics.