JEAN MOYAERT

Contactgegevens JEAN MOYAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN MOYAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN MOYAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSESTEENWEG 81; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50363530 (+32-50363530) 50363530 (+32-50363530)

Fax (fax): +32 (53) 788-38-73 +32 (53) 788-38-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN MOYAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN MOYAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN MOYAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN MOYAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN MOYAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN MOYAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN MOYAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN MOYAERT
Products information JEAN MOYAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03022857666
Ondernemingsnummer: 7133666992
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 502,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JEAN MOYAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN MOYAERT
(Get full report from official database of BE for JEAN MOYAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN MOYAERT
Addition kinds of activities for JEAN MOYAERT

206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
24219901. Box timmerhout | Box lumber
24490206. Tubs, hout: gecoördineerd | Tubs, wood: coopered
26210600. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
35499906. Schroefrijmachines | Screw driving machines
38430204. Tandmetaal | Dental metal

Werken bij JEAN MOYAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN MOYAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN MOYAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN MOYAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien 3 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een veelzijdige functie die bestaat uit opsporen en herstellen van defecten, storingen en uitvoeren van montage, demontage, voorbereide werken, herstellingswerkzaamheden in het atelier, elektrische verbeteringswerken, melden van wijzigingen en technische specificaties, ... Je gaat te werk in een 3 ploegenstelsel.

 • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

 • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

  Regio: BERTEM

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

 • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

 • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

 • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

 • Service Technieker Buitendienst - vast contract - nationaal (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht binnen een stabiele en toonaangevende onderneming. Binnen de afdeling service & planning voer je de service orders uit die voortvloeien uit de ontvangen meldingen. Snelle & klantvriendelijke interventie uitvoeren & garanderen. Takenpakket als service technieker is als volgt: Ingepland service orders uitvoeren (installatie, herstelling, onderhoud) Administratie correct en volledig afronden Stockbeheer Retour nemen indien nodig Levering & ophaling van reservetoestellen Correcte aansluitingen voorzien Storingen detecteren en oplossen Toelichten machine bij eerste ingebruikname Dit steeds met een oog voor kwaliteit en optimale klanttevredenheid

 • Leraar Klasieke talen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Latijn aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o. bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

 • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

 • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: MARKIES DE SALADE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

 • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van JEAN MOYAERT in sociale netwerken
Look for responds of JEAN MOYAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN MOYAERT. Laat een reactie achter voor JEAN MOYAERT. JEAN MOYAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN MOYAERT. Leave a respond for JEAN MOYAERT. JEAN MOYAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN MOYAERT op de google maps. Adres en contacten JEAN MOYAERT
Location of JEAN MOYAERT on the google maps. Address and contacts of JEAN MOYAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN MOYAERT JEAN MOYAERT: MASCAUX | Hennic H | Per Lei Studio | GARAGE SAMUEL | Goffin

Other related companies as JEAN MOYAERT: MASCAUX | Hennic H | Per Lei Studio | GARAGE SAMUEL | Goffin

JEAN MOYAERT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN MOYAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03022857666. Het bedrijf JEAN MOYAERT bevindt zich op het adres: GENTSESTEENWEG 81; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 502,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in JEAN MOYAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN MOYAERT is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN MOYAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN MOYAERT, openstaande posities, locatie van JEAN MOYAERT op de kaart.

JEAN MOYAERT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN MOYAERT, company assigned to the tax number BE03022857666. The company JEAN MOYAERT is located at the address: GENTSESTEENWEG 81; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 502,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in JEAN MOYAERT were not found.
The main activity of JEAN MOYAERT is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN MOYAERT is not available. You also can look at reviews of JEAN MOYAERT, open positions, location of JEAN MOYAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN MOYAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN MOYAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN MOYAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN MOYAERT, employees, financial statistics.