ROMEL BOUWBEDRIJF

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • ROMEL BOUWBEDRIJF
Private companiesHealth Services • ROMEL BOUWBEDRIJF

Contactgegevens ROMEL BOUWBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROMEL BOUWBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROMEL BOUWBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEENSTRAAT 105; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51301435 (+32-51301435) 51301435 (+32-51301435)

Fax (fax): +32 (9) 822-53-70 +32 (9) 822-53-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROMEL BOUWBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROMEL BOUWBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROMEL BOUWBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROMEL BOUWBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROMEL BOUWBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROMEL BOUWBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROMEL BOUWBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROMEL BOUWBEDRIJF
Products information ROMEL BOUWBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE04295623779
Ondernemingsnummer: 7292419433
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ROMEL BOUWBEDRIJF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROMEL BOUWBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for ROMEL BOUWBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROMEL BOUWBEDRIJF
Addition kinds of activities for ROMEL BOUWBEDRIJF

20529900. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
22119906. Breedoek, katoen | Broadcloth, cotton
32290502. Tubing, glas | Tubing, glass
35590703. Bandenbewerkingsmachines | Tire shredding machinery
37130201. Ziekenhuislichamen | Ambulance bodies
50499906. Schoolspullen | School supplies

Werken bij ROMEL BOUWBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROMEL BOUWBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROMEL BOUWBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROMEL BOUWBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

 • RAMENWASSER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat voornamelijk in voor het wassen van ramen dit zowel bij bedrijven als bij particulieren.

 • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

 • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

 • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

 • Jobstudent zaalmedewerker (M/V) (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Ingelmunster zijn we op zoek naar een zaalmedewerker. Er wordt verwacht dat je een sociaal en warm persoon bent, want je staat in voor het onthaal van de klanten, opnemen en bedienen van klanten. Je helpt mee aan de netheid van de zaak. Je helpt mee alles op te ruimen.

 • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

 • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ERIKS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

 • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

 • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

 • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

  Type: Leercontract

  Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

Zoek naar antwoorden van ROMEL BOUWBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of ROMEL BOUWBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROMEL BOUWBEDRIJF. Laat een reactie achter voor ROMEL BOUWBEDRIJF. ROMEL BOUWBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROMEL BOUWBEDRIJF. Leave a respond for ROMEL BOUWBEDRIJF. ROMEL BOUWBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROMEL BOUWBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten ROMEL BOUWBEDRIJF
Location of ROMEL BOUWBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of ROMEL BOUWBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come ROMEL BOUWBEDRIJF ROMEL BOUWBEDRIJF: Voorwaarts Hakendover | ARNAUD HENDRICK | DE PAUW PATRICK | LUCCA | VAN EECKHOUTE ROBERT

Other related companies as ROMEL BOUWBEDRIJF: Voorwaarts Hakendover | ARNAUD HENDRICK | DE PAUW PATRICK | LUCCA | VAN EECKHOUTE ROBERT

ROMEL BOUWBEDRIJF is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROMEL BOUWBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04295623779. Het bedrijf ROMEL BOUWBEDRIJF bevindt zich op het adres: LEENSTRAAT 105; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw. Producten gemaakt in ROMEL BOUWBEDRIJF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROMEL BOUWBEDRIJF is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROMEL BOUWBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROMEL BOUWBEDRIJF, openstaande posities, locatie van ROMEL BOUWBEDRIJF op de kaart.

ROMEL BOUWBEDRIJF is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROMEL BOUWBEDRIJF, company assigned to the tax number BE04295623779. The company ROMEL BOUWBEDRIJF is located at the address: LEENSTRAAT 105; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw; Woningbouw. Products created in ROMEL BOUWBEDRIJF were not found.
The main activity of ROMEL BOUWBEDRIJF is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROMEL BOUWBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of ROMEL BOUWBEDRIJF, open positions, location of ROMEL BOUWBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROMEL BOUWBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROMEL BOUWBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROMEL BOUWBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROMEL BOUWBEDRIJF, employees, financial statistics.