GIVAKO

Contactgegevens GIVAKO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GIVAKO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GIVAKO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEWEG 3; 3720; KORTESSEM, België

Telefoon (phone): 11376641 (+32-11376641) 11376641 (+32-11376641)

Fax (fax): +32 (53) 321-28-11 +32 (53) 321-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GIVAKO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GIVAKO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GIVAKO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GIVAKO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GIVAKO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GIVAKO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GIVAKO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GIVAKO
Products information GIVAKO

BTW identificatienummer (tax): BE03256042480
Ondernemingsnummer: 1083770751
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in GIVAKO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GIVAKO
(Get full report from official database of BE for GIVAKO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GIVAKO
Addition kinds of activities for GIVAKO

738900. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
49719901. Opvangreservoir, irrigatie | Impounding reservoir, irrigation
55990100. Vliegtuighandelaars | Aircraft dealers
57369905. Snaarinstrumenten | String instruments
75329902. Stacaravan en trailer reparatie | Mobile home and trailer repair
76990802. Microscoop reparatie | Microscope repair

Werken bij GIVAKO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GIVAKO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GIVAKO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GIVAKO. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

 • Magazijnier (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

 • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

  Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

 • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Werfleider (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

  Type: Vaste Job

  Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

 • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ICREDIT

  Type: Vaste Job

  Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

 • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Intelect

  Type: Vaste Job

  Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

 • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

 • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

 • DERMATOLOOG (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

 • Klinisch psycholoog/orthopedagoog kinderen en jongeren (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: DELPHINE DEWULF

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Als enthousiaste en gedreven persoon werk je vanuit een bestaande groepspraktijk (www.beginpunt.net) voor diagnostiek en psychotherapie aan kinderen, jongeren en volwassenen. - U biedt therapie aan kinderen en jongeren -U voert diagnostisch onderzoek uit bij kinderen (intelligentieonderzoek: WISC-V, WPPSI, psychologisch onderzoek). -U kan consultaties met kinderen van 2 tot 17 jaar en hun ouders rond diverse hulpvragen leiden via individuele therapie, ouderbegeleiding, gezinstherapie, ouder/kindtherapie. -U bent in staat netwerkoverleg te leiden en constructieve communicatie te voeren met verwijzers, scholen en andere diensten. -U kan een professionele verslaggeving van uw aanpak en bevindingen opmaken. -U bent ondernemend en in staat uw werk zelfstandig te organiseren.

 • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

  Type: Flexijob

  bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van GIVAKO in sociale netwerken
Look for responds of GIVAKO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GIVAKO. Laat een reactie achter voor GIVAKO. GIVAKO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GIVAKO. Leave a respond for GIVAKO. GIVAKO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GIVAKO op de google maps. Adres en contacten GIVAKO
Location of GIVAKO on the google maps. Address and contacts of GIVAKO

Andere gerelateerde bedrijven als come GIVAKO GIVAKO: KNOKKE-OUT CAFة | CLINIQUE PETIS ANIMAUX | ST-SYSTEMS | EUGENE DESENFANS | R. HUSKEN

Other related companies as GIVAKO: KNOKKE-OUT CAFة | CLINIQUE PETIS ANIMAUX | ST-SYSTEMS | EUGENE DESENFANS | R. HUSKEN

GIVAKO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GIVAKO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03256042480. Het bedrijf GIVAKO bevindt zich op het adres: INDUSTRIEWEG 3; 3720; KORTESSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in GIVAKO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GIVAKO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GIVAKO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GIVAKO, openstaande posities, locatie van GIVAKO op de kaart.

GIVAKO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is GIVAKO, company assigned to the tax number BE03256042480. The company GIVAKO is located at the address: INDUSTRIEWEG 3; 3720; KORTESSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in GIVAKO were not found.
The main activity of GIVAKO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GIVAKO is not available. You also can look at reviews of GIVAKO, open positions, location of GIVAKO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GIVAKO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GIVAKO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GIVAKO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GIVAKO, employees, financial statistics.