GOEMAERE D

Contactgegevens GOEMAERE D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOEMAERE D: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOEMAERE D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RENINGELSTSEWEG 38; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57334013 (+32-57334013) 57334013 (+32-57334013)

Fax (fax): +32 (4) 720-75-34 +32 (4) 720-75-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOEMAERE D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOEMAERE D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOEMAERE D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOEMAERE D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOEMAERE D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOEMAERE D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOEMAERE D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOEMAERE D
Products information GOEMAERE D

BTW identificatienummer (tax): BE08191101074
Ondernemingsnummer: 5649688720
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in GOEMAERE D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOEMAERE D
(Get full report from official database of BE for GOEMAERE D)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOEMAERE D
Addition kinds of activities for GOEMAERE D

449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
16230202. Kabeltelevisie lijnconstructie | Cable television line construction
28191100. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
57340100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment

Werken bij GOEMAERE D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOEMAERE D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOEMAERE D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOEMAERE D. Looking for open vacancies in other companies

 • Lasser / monteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een technisch georiënteerd bedrijf regio Gent Zeehaven gespecialiseerd op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij proudctiebedrijvenen het vervaardigen van staalconstructeis, zijn wij op zoek naar een lasser / monteur. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen.

 • Cateringmedewerker m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar een tijdelijke cateringmedewerker! Dit gaat over een opdracht van 3 weken (w49+50+51). Wat zal de job onhouden? - Broodjes maken - Opdienen - Afruimen - ...

 • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

 • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • ruitenwasser (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

  Type: Vaste Job

  ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

 • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RENOVA-TECH

  Type: Zelfstandige activiteit

  onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Ploegbazen HVAC (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DAENINCK & DEWEERDT

  Type: Werfreserve

  Je bent als ploegbaas HVAC verantwoordelijk voor de opvolging van het volledige HVAC-project op de werf. Je zorgt ervoor dat alle materialen die nodig zijn aanwezig zijn op de werf. Je stuurt een groep monteurs aan.

Zoek naar antwoorden van GOEMAERE D in sociale netwerken
Look for responds of GOEMAERE D in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOEMAERE D. Laat een reactie achter voor GOEMAERE D. GOEMAERE D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOEMAERE D. Leave a respond for GOEMAERE D. GOEMAERE D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOEMAERE D op de google maps. Adres en contacten GOEMAERE D
Location of GOEMAERE D on the google maps. Address and contacts of GOEMAERE D

Andere gerelateerde bedrijven als come GOEMAERE D GOEMAERE D: DE KOCK WAVRE SA | Aannemingsburo van weddenschappen | Teurfs Nathalie | JONG-RAP & KRANIG | Schepers

Other related companies as GOEMAERE D: DE KOCK WAVRE SA | Aannemingsburo van weddenschappen | Teurfs Nathalie | JONG-RAP & KRANIG | Schepers

GOEMAERE D is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOEMAERE D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08191101074. Het bedrijf GOEMAERE D bevindt zich op het adres: RENINGELSTSEWEG 38; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in GOEMAERE D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GOEMAERE D is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOEMAERE D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOEMAERE D, openstaande posities, locatie van GOEMAERE D op de kaart.

GOEMAERE D is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOEMAERE D, company assigned to the tax number BE08191101074. The company GOEMAERE D is located at the address: RENINGELSTSEWEG 38; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in GOEMAERE D were not found.
The main activity of GOEMAERE D is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GOEMAERE D is not available. You also can look at reviews of GOEMAERE D, open positions, location of GOEMAERE D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOEMAERE D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOEMAERE D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOEMAERE D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOEMAERE D, employees, financial statistics.