BOUWWERKEN RONSSE

Contactgegevens BOUWWERKEN RONSSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWWERKEN RONSSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWWERKEN RONSSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRANDWEERSTRAAT 15; 9890; GAVERE, België

Telefoon (phone): 93841465 (+32-93841465) 93841465 (+32-93841465)

Fax (fax): +32 (81) 719-81-91 +32 (81) 719-81-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWWERKEN RONSSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWWERKEN RONSSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWWERKEN RONSSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWWERKEN RONSSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWWERKEN RONSSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWWERKEN RONSSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWWERKEN RONSSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWWERKEN RONSSE
Products information BOUWWERKEN RONSSE

BTW identificatienummer (tax): BE05947143554
Ondernemingsnummer: 7525604248
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BOUWWERKEN RONSSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWWERKEN RONSSE
(Get full report from official database of BE for BOUWWERKEN RONSSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWWERKEN RONSSE
Addition kinds of activities for BOUWWERKEN RONSSE

17999945. Spuitaannemer, niet-agrarisch | Spraying contractor, non-agricultural
20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
32720301. Badkuipen, beton | Bathtubs, concrete
39520209. Enamels, china schilderij | Enamels, china painting
50510407. Tin plate bars | Tin plate bars
73891103. Radio-uitzendingen | Radio broadcasting music checkers
79991111. Judo instructie | Judo instruction

Werken bij BOUWWERKEN RONSSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWWERKEN RONSSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWWERKEN RONSSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWWERKEN RONSSE. Looking for open vacancies in other companies

 • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

 • Verkoper (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken verkoopspersoneel voor een winkelketen in groot-Aalst. babyartikelen, computers, tuinmeubelen, schrijf- en schoolgerief, decoratie, .... Aanvullen van artikelen, kassa, prijzen van artikelen, helpen van klanten, voorraadbeheer, enz....

 • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

 • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

 • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

 • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Trainer Frans (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Freelance Project Manager Product Development (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wat houdt deze functie in? Voor onze klant in Vlaams-Brabant, actief in Product Development in zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je Product Development processen leiden vanaf de project start (business proposal) tot en met de productlancering. Ook prototyping en industrialisering van de productie horen tot het project. Daarenboven zal een nieuwe ontwikkelmethodiek gevolgd worden, waardoor er een belangrijk luik van change management aanwezig is. Jouw taken: Vastleggen van duidelijke en realistische projectdoelstellingen, onderbouwd door een degelijke business case Aansturen van een internationaal multidisciplinair projectteam tot 15 personen Teamwork faciliteren in deels virtuele teams, doelen stellen en voortgang opvolgen Tijd, kosten en kwaliteit managen zoals voorzien in de business case Voorbereiden en opvolgen van projectplanning met focus op behalen van de deadline Verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden Project governance modellen, tools en processen toepassen Team meetings en workshops plannen en leiden Communiceren met klanten, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen Interface verzorgen met manufacturing en suppliers

 • Schoonheidsspecialiste (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: SANTE MAGIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Santé Magic, gelegen in het hartje van Leuven, zoekt nieuwe schoonheidsspecialisten om haar team te versterken. Belangrijkste missies: - Pedicure - Gellak, nailart, enz - Manicure - Gelaatsbehandeling - Ontharing

 • HORECA HERO (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: IB NVC

  Type: Werfreserve

  Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

Zoek naar antwoorden van BOUWWERKEN RONSSE in sociale netwerken
Look for responds of BOUWWERKEN RONSSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWWERKEN RONSSE. Laat een reactie achter voor BOUWWERKEN RONSSE. BOUWWERKEN RONSSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWWERKEN RONSSE. Leave a respond for BOUWWERKEN RONSSE. BOUWWERKEN RONSSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWWERKEN RONSSE op de google maps. Adres en contacten BOUWWERKEN RONSSE
Location of BOUWWERKEN RONSSE on the google maps. Address and contacts of BOUWWERKEN RONSSE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWWERKEN RONSSE BOUWWERKEN RONSSE: FORTIS | Gerarts | Degueldre S | AXA | FLASH TRAVEL

Other related companies as BOUWWERKEN RONSSE: FORTIS | Gerarts | Degueldre S | AXA | FLASH TRAVEL

BOUWWERKEN RONSSE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWWERKEN RONSSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947143554. Het bedrijf BOUWWERKEN RONSSE bevindt zich op het adres: BRANDWEERSTRAAT 15; 9890; GAVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Producten gemaakt in BOUWWERKEN RONSSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWWERKEN RONSSE is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWWERKEN RONSSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWWERKEN RONSSE, openstaande posities, locatie van BOUWWERKEN RONSSE op de kaart.

BOUWWERKEN RONSSE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWWERKEN RONSSE, company assigned to the tax number BE05947143554. The company BOUWWERKEN RONSSE is located at the address: BRANDWEERSTRAAT 15; 9890; GAVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Industri?le and commerci?le bouw. Products created in BOUWWERKEN RONSSE were not found.
The main activity of BOUWWERKEN RONSSE is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWWERKEN RONSSE is not available. You also can look at reviews of BOUWWERKEN RONSSE, open positions, location of BOUWWERKEN RONSSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWWERKEN RONSSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWWERKEN RONSSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWWERKEN RONSSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWWERKEN RONSSE, employees, financial statistics.