TRANSP. CHERON DOMINIQUE

Contactgegevens TRANSP. CHERON DOMINIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSP. CHERON DOMINIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSP. CHERON DOMINIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE LESSINES 360; 7060; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 67458933 (+32-67458933) 67458933 (+32-67458933)

Fax (fax): +32 (71) 312-83-30 +32 (71) 312-83-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSP. CHERON DOMINIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSP. CHERON DOMINIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSP. CHERON DOMINIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSP. CHERON DOMINIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSP. CHERON DOMINIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSP. CHERON DOMINIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSP. CHERON DOMINIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSP. CHERON DOMINIQUE
Products information TRANSP. CHERON DOMINIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE05925170898
Ondernemingsnummer: 6431365966
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in TRANSP. CHERON DOMINIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSP. CHERON DOMINIQUE
(Get full report from official database of BE for TRANSP. CHERON DOMINIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSP. CHERON DOMINIQUE
Addition kinds of activities for TRANSP. CHERON DOMINIQUE

154203. Garage en servicestation aannemers | Garage and service station contractors
912101. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
20439904. Farina: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Farina: prepared as cereal breakfast food
32720323. Muurbasis, prefab terrazzo | Wall base, precast terrazzo
33640201. Loodgieten | Lead die-castings
34430107. Drums, knock-out (reflux etc.): metalen plaat | Drums, knockout (reflux etc.): metal plate
34430700. Metalen onderdelen | Metal parts
54990201. Koffie | Coffee
73630103. Tijdelijke hulpdienst | Temporary help service
75190102. Verhuur van motorhuizen | Motor home rental

Werken bij TRANSP. CHERON DOMINIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSP. CHERON DOMINIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSP. CHERON DOMINIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSP. CHERON DOMINIQUE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als je om 7u start is je taak vooral het leeggoed sorteren en ordenen. Vanaf 12u30 worden aan de hand van bestelbonnen de bestellingen voor hun verschillende filialen klaargezet. Je staat in voor de ontvangst, opslag en het klaarmaken van bestellingen. Je kijkt de lading na en verzamelt de orders. Je werkt in een team van 5 personen. Je verplaatst manueel lasten.

 • Pistoolspuiter (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

 • Elektrische ontwerpers + automatiseringsprojecten (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de grootste onafhankelijk bordenbouwer van Limburg zijn we op zoek naar een elektrische ontwerper en automatiseringsprojecten. Tot je takenpakket behoren: Je analyseert de specs van de opdrachtgevers en je denkt actief mee naar de meest optimale en kostenefficiënte oplossing Je ontwerpt projecten in EPLAN P8 volgens het lastenboek en conform de wettelijke richtlijnen Je bestudeert de projectgegevens om moeilijkheden tijdig op te sporen en rapporteert aan de projectleider Je beheert de volledige administratie rond het projectdossier Je ondersteunt de kostprijsberekenaars bij de uitwerking van projecten of concepten Je werkt in teamverband en ondersteunt medewerkers bij het oplossen van technische problemen

 • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

 • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

  Type: Vaste Job

  Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

 • werkbegeleider/coach schilder regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SOBO@WERK

  Type: Vaste Job

  Coachen en begeleiding van medewerkers in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan Actief meewerken met de groep medewerkers bij de uitvoering van de opdracht (= schilder- en behangwerken) advies geven aan klanten over materialen, technieken, kleuren… De opdracht op een duidelijke manier uitleggen aan de medewerkers Zorgen voor een klantgerichte en kwalitatieve uitvoering Groeikansen voor de medewerkers creëren op de werkvloer Zorgen voor het toepassen, uitvoeren en aanleren van de juiste procedures en technieken, ook op vlak van veiligheid Het optimaal plannen, afstemmen en coördineren van activiteiten en bijeenkomsten Regelmatig overleg met hoofd van de afdeling

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

  Regio: ZERKEGEM

  Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

 • keukenmedewerker (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: DE LAMME GOEDZAK

  Type: Flexijob

  Je helpt mee in de keuken met de chef, je doet vooral voorbereidend werk

 • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

  Type: Flexijob

  In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van TRANSP. CHERON DOMINIQUE in sociale netwerken
Look for responds of TRANSP. CHERON DOMINIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSP. CHERON DOMINIQUE. Laat een reactie achter voor TRANSP. CHERON DOMINIQUE. TRANSP. CHERON DOMINIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSP. CHERON DOMINIQUE. Leave a respond for TRANSP. CHERON DOMINIQUE. TRANSP. CHERON DOMINIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSP. CHERON DOMINIQUE op de google maps. Adres en contacten TRANSP. CHERON DOMINIQUE
Location of TRANSP. CHERON DOMINIQUE on the google maps. Address and contacts of TRANSP. CHERON DOMINIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSP. CHERON DOMINIQUE TRANSP. CHERON DOMINIQUE: Sennette (La) | A.C.t. SC | INDRA JANSSEN | HUIS GIDDIS | COOLBRANDT KURT

Other related companies as TRANSP. CHERON DOMINIQUE: Sennette (La) | A.C.t. SC | INDRA JANSSEN | HUIS GIDDIS | COOLBRANDT KURT

TRANSP. CHERON DOMINIQUE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSP. CHERON DOMINIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05925170898. Het bedrijf TRANSP. CHERON DOMINIQUE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE LESSINES 360; 7060; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in TRANSP. CHERON DOMINIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSP. CHERON DOMINIQUE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSP. CHERON DOMINIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSP. CHERON DOMINIQUE, openstaande posities, locatie van TRANSP. CHERON DOMINIQUE op de kaart.

TRANSP. CHERON DOMINIQUE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSP. CHERON DOMINIQUE, company assigned to the tax number BE05925170898. The company TRANSP. CHERON DOMINIQUE is located at the address: CHAUSS?E DE LESSINES 360; 7060; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Products created in TRANSP. CHERON DOMINIQUE were not found.
The main activity of TRANSP. CHERON DOMINIQUE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSP. CHERON DOMINIQUE is not available. You also can look at reviews of TRANSP. CHERON DOMINIQUE, open positions, location of TRANSP. CHERON DOMINIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSP. CHERON DOMINIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSP. CHERON DOMINIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSP. CHERON DOMINIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSP. CHERON DOMINIQUE, employees, financial statistics.