FREBUTTE

Contactgegevens FREBUTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREBUTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREBUTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE WALLONIE 140BA; 7331; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65760301 (+32-65760301) 65760301 (+32-65760301)

Fax (fax): +32 (60) 515-91-47 +32 (60) 515-91-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREBUTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREBUTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREBUTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREBUTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREBUTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREBUTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREBUTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREBUTTE
Products information FREBUTTE

BTW identificatienummer (tax): BE02822631835
Ondernemingsnummer: 1324920654
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FREBUTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREBUTTE
(Get full report from official database of BE for FREBUTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREBUTTE
Addition kinds of activities for FREBUTTE

329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
25140303. Kindermeubilair: metaal | Nursery furniture: metal
32720204. Verbrandingsinstallaties, beton | Incinerators, concrete
32990404. Fonteinen, gips van Parijs | Fountains, plaster of paris
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
59959902. Brillen, voorschrift | Eyeglasses, prescription
72130204. Uniforme levering | Uniform supply
73729902. Bedrijfsgeoriënteerde computer software | Business oriented computer software
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service
87439902. Promotie service | Promotion service

Werken bij FREBUTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREBUTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREBUTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREBUTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Koerier pharmaceutica (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het Belgische wegennet heeft nog weinig geheimen voor jou en je vindt het een uitdaging om je een weg te banen door omleidingen en wegenwerken? Fantastisch,dan is koerier dé perfecte job voor jou! Wat doe je? - Dokters, apothekers en ziekenhuizen voorzien van pharmaceutische producten - Het hoofd koel houden: je controleert dan ook regelmatig de temperateur van je vracht zodat alle medicijnen perfect worden afgeleverd.

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • KOK St Denijs Westrem (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Select HR Brugge

    Type: Vaste Job

    Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio St Denijs Westrem

  • Test Application Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Functie: Design van structurele en functionele test-applicaties en –systemen, gebaseerd op de specificaties en data van de klant met aanvullende informatie en richtlijnen van de projectleider. Hierbij ligt de integrale verantwoordelijkheid van de betreffende applicatie bij jouw functie als test-engineer. Dit omvat: Ontwerp van hardware, gebruik makend van standaard beschikbare onderdelen, componenten en modules (marktoplossingen, eigen IPTE-standards of oplossingen gespecifieerd door de klant) Opstellen van aanmaak- en gebruikersdocumentatie, zoals samenstellings- en bedradingsschema’s Samenwerken met en aansturen van de mechanische engineer voor het mechanische deel van de systemen Begeleiden van de werkplaats bij realisatie Ontwerp van de testsequentie (software) Debuggen van de volledige applicatie Installatie, vrijgave en oplevering : zowel lokaal als bij de klant Geven van training en support bij de klant Design van standard modules voor later gebruik bij verschillende projecten, dit omvat zowel hardware (oa PCB’s), software als embedded software Uitvoeren van voorstudies en voorontwerpen met het doel oplossingen en offertes aan te bieden aan klanten

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van FREBUTTE in sociale netwerken
Look for responds of FREBUTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREBUTTE. Laat een reactie achter voor FREBUTTE. FREBUTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREBUTTE. Leave a respond for FREBUTTE. FREBUTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREBUTTE op de google maps. Adres en contacten FREBUTTE
Location of FREBUTTE on the google maps. Address and contacts of FREBUTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come FREBUTTE FREBUTTE: SMEETS FILS | BOURDEAUD'HUI- TAILDEMAN | LEYTENS RONNY | TELEBOETIEK | HANS DECOSTER

Other related companies as FREBUTTE: SMEETS FILS | BOURDEAUD'HUI- TAILDEMAN | LEYTENS RONNY | TELEBOETIEK | HANS DECOSTER

FREBUTTE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREBUTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02822631835. Het bedrijf FREBUTTE bevindt zich op het adres: ROUTE DE WALLONIE 140BA; 7331; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 756,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in FREBUTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREBUTTE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREBUTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREBUTTE, openstaande posities, locatie van FREBUTTE op de kaart.

FREBUTTE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREBUTTE, company assigned to the tax number BE02822631835. The company FREBUTTE is located at the address: ROUTE DE WALLONIE 140BA; 7331; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 756,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Products created in FREBUTTE were not found.
The main activity of FREBUTTE is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FREBUTTE is not available. You also can look at reviews of FREBUTTE, open positions, location of FREBUTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREBUTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREBUTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREBUTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREBUTTE, employees, financial statistics.