DE PEPPERS RECYCLAGE

Contactgegevens DE PEPPERS RECYCLAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE PEPPERS RECYCLAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE PEPPERS RECYCLAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEKSHAMLEI 10; 2820; BONHEIDEN, België

Telefoon (phone): 15515480 (+32-15515480) 15515480 (+32-15515480)

Fax (fax): +32 (57) 235-35-84 +32 (57) 235-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE PEPPERS RECYCLAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE PEPPERS RECYCLAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE PEPPERS RECYCLAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE PEPPERS RECYCLAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE PEPPERS RECYCLAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE PEPPERS RECYCLAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE PEPPERS RECYCLAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE PEPPERS RECYCLAGE
Products information DE PEPPERS RECYCLAGE

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in DE PEPPERS RECYCLAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE PEPPERS RECYCLAGE
(Get full report from official database of BE for DE PEPPERS RECYCLAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE PEPPERS RECYCLAGE
Addition kinds of activities for DE PEPPERS RECYCLAGE

5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
123101. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
30690203. Vloerbekleding, rubber | Floor coverings, rubber
32729901. Kunst marmer, beton | Art marble, concrete
79410000. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters

Werken bij DE PEPPERS RECYCLAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE PEPPERS RECYCLAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE PEPPERS RECYCLAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE PEPPERS RECYCLAGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Afvalophaler (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ADECCO VGW HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Renewi in Houthalen zijn we op zoek naar afvalophalers. Je start altijd om 5u30 en 6u. Je haalt verschillende afvalsoorten op: restafval, PMD, papier en karton, groenafval, etc

 • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

 • Operator zagerij (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

 • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

 • Technisch medewerker productie (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - U bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de snijsystemen in de friet-en vlokkenlijn in onze verschillende vestigingen. - Het continu verbeteren van de optische controle systemen is voor u een grote uitdaging. - U hebt oog voor detail, bent communicatief sterk waardoor er een vlotte communicatie is naar de productie en technische dienst. - Deze functie is een job " on the floor" met enige administratieve taken.

 • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

  Regio: BURST

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

 • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DE BABBELUTE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

Zoek naar antwoorden van DE PEPPERS RECYCLAGE in sociale netwerken
Look for responds of DE PEPPERS RECYCLAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE PEPPERS RECYCLAGE. Laat een reactie achter voor DE PEPPERS RECYCLAGE. DE PEPPERS RECYCLAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE PEPPERS RECYCLAGE. Leave a respond for DE PEPPERS RECYCLAGE. DE PEPPERS RECYCLAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE PEPPERS RECYCLAGE op de google maps. Adres en contacten DE PEPPERS RECYCLAGE
Location of DE PEPPERS RECYCLAGE on the google maps. Address and contacts of DE PEPPERS RECYCLAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE PEPPERS RECYCLAGE DE PEPPERS RECYCLAGE: BUREAU MEUL MAURICE | Sigma-Aldrich NV | Yvan's Coiffure | Bruyninckx Bob | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

Other related companies as DE PEPPERS RECYCLAGE: BUREAU MEUL MAURICE | Sigma-Aldrich NV | Yvan's Coiffure | Bruyninckx Bob | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT

DE PEPPERS RECYCLAGE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE PEPPERS RECYCLAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf DE PEPPERS RECYCLAGE bevindt zich op het adres: KIEKSHAMLEI 10; 2820; BONHEIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Producten gemaakt in DE PEPPERS RECYCLAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE PEPPERS RECYCLAGE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE PEPPERS RECYCLAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE PEPPERS RECYCLAGE, openstaande posities, locatie van DE PEPPERS RECYCLAGE op de kaart.

DE PEPPERS RECYCLAGE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE PEPPERS RECYCLAGE, company assigned to the tax number BE08569305419. The company DE PEPPERS RECYCLAGE is located at the address: KIEKSHAMLEI 10; 2820; BONHEIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Verhuur bouwmachines. Products created in DE PEPPERS RECYCLAGE were not found.
The main activity of DE PEPPERS RECYCLAGE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE PEPPERS RECYCLAGE is not available. You also can look at reviews of DE PEPPERS RECYCLAGE, open positions, location of DE PEPPERS RECYCLAGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE PEPPERS RECYCLAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE PEPPERS RECYCLAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE PEPPERS RECYCLAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE PEPPERS RECYCLAGE, employees, financial statistics.