ADAMS POLENDAM

Contactgegevens ADAMS POLENDAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADAMS POLENDAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADAMS POLENDAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POLENDAM 13; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14617183 (+32-14617183) 14617183 (+32-14617183)

Fax (fax): +32 (55) 196-93-16 +32 (55) 196-93-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADAMS POLENDAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADAMS POLENDAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADAMS POLENDAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADAMS POLENDAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADAMS POLENDAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADAMS POLENDAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADAMS POLENDAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADAMS POLENDAM
Products information ADAMS POLENDAM

BTW identificatienummer (tax): BE08378692626
Ondernemingsnummer: 6104248046
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 320,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ADAMS POLENDAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Stortklaar beton Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADAMS POLENDAM
(Get full report from official database of BE for ADAMS POLENDAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADAMS POLENDAM
Addition kinds of activities for ADAMS POLENDAM

358506. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
449900. Water transport diensten, | Water transportation services,
22950102. Leer, kunstmatig of imitatie | Leather, artificial or imitation
33550401. Rails, gerold en getrokken, aluminium | Rails, rolled and drawn, aluminum
38410213. sphygmomanometers | Sphygmomanometers
59991607. Verzamelplaten | Collectible plates
75190102. Verhuur van motorhuizen | Motor home rental
79991102. Baseball instructie school | Baseball instruction school

Werken bij ADAMS POLENDAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADAMS POLENDAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADAMS POLENDAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADAMS POLENDAM. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

 • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

 • Ijzervlechter (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een ervaren ijzervlechter voor een van de grootste bouwbedrijven uit het Waasland . Onze klant is gespecialiseerd in grote infrastructuurwerken . Je plaatst en bindt de bewapeningsnetten . Indien je bewapening kan lassen is dit een groot pluspunt . Je werkt tewerkgesteld over diverse werven in de regio .

 • chauffeur CE (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

 • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

 • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

  Type: Studentenjob

  Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

 • Werkleider (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ENTIRIS

  Type: Vaste Job

  · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

 • Accountmanager werving & selectie (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  Wat je job werkelijk inhoudt: je inventariseert de wensen van je klanten en geeft daar adequaat invulling aan; je zet succesvolle werving- en selectieprocedures op; je beheert een kwalitatief hoogwaardig kandidatenbestand en breidt deze verder uit; je voert gesprekken met bestaande klanten en prospects om hun capaciteitsbehoeftes en wensen te inventariseren; je brengt de dienstverlening van Continu Carrière met verve onder de aandacht bij opdrachtgevers en kandidaten, zodat zij daar net zo enthousiast over raken als jij; je voert tariefonderhandelingen binnen de geldende kaders, stelt contracten op en zorgt voor een professionele afhandeling; je werft mee potentiële technische en bouwkundige bedienden met de recruiters, onder andere via jobbeurzen, websites en ons eigen kandidatenbestand; je voert (samen met recruitment) wervingsgesprekken met potentiële medewerkers; je achterhaalt de looneisen, extra-legale voordelen, beschikbaarheid, wensen en ambities van kandidaten en legt deze vast in ons systeem; je informeert kandidaten over mogelijke vacatures en peilt hun interesses; je houdt kandidaten op de hoogte over de voortgang van de wervingsprocedure; je verzorgt de verslaglegging van de wervingsgesprekken en de andere contacten met kandidaten. Wij volgen hiervoor speciale interne procedures; je legt persoonlijke dossiers aan en inventariseert veiligheids- en risicoaspecten; je onderhoudt bestaande klantrelaties en bouwt deze uit, zodat je je omzetdoelstellingen behaalt. Bedrijfsprofiel: Continu Carrière Erkenningsnr.: VG/2160/UC Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en ben je op zoek naar meer inhoud in je werk? Dan heeft Continu Carrière, dé uitdaging voor jou. Een gezonde mix van commercie en mensgericht werken, écht samen met je opdrachtgever en je team van collega’s op zoek naar de juiste oplossing. Continu Carrière bemiddeld in carrières voor hoger opgeleide bouwkundigen en techneuten (enkel bedienden) voor tijdelijke en vaste jobs. Continu Carrière is dé toonaangevende specialist in de werving & selectie van bedienden binnen de bouw en industrie. En als Accountmanager werving & selectie ben jij ons visitekaartje. Je onderhoudt een waardevol netwerk van opdrachtgevers en kandidaten die je succesvol met elkaar in contact brengt. Je handelsgeest, durf, daadkracht en energie maken jou een echte Continu’er. Continu Carrière maakt onderdeel uit van de groep HR bedrijven House Of HR

 • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

 • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

  Type: Vaste Job

  Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

 • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

Zoek naar antwoorden van ADAMS POLENDAM in sociale netwerken
Look for responds of ADAMS POLENDAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADAMS POLENDAM. Laat een reactie achter voor ADAMS POLENDAM. ADAMS POLENDAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADAMS POLENDAM. Leave a respond for ADAMS POLENDAM. ADAMS POLENDAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADAMS POLENDAM op de google maps. Adres en contacten ADAMS POLENDAM
Location of ADAMS POLENDAM on the google maps. Address and contacts of ADAMS POLENDAM

Andere gerelateerde bedrijven als come ADAMS POLENDAM ADAMS POLENDAM: BACOB | LONDOT TOITURES | Ansell Protective Products Europe NV | I. FROONINCKX | JAN STEURS

Other related companies as ADAMS POLENDAM: BACOB | LONDOT TOITURES | Ansell Protective Products Europe NV | I. FROONINCKX | JAN STEURS

ADAMS POLENDAM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADAMS POLENDAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378692626. Het bedrijf ADAMS POLENDAM bevindt zich op het adres: POLENDAM 13; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 320,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Stortklaar beton Fab. Producten gemaakt in ADAMS POLENDAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADAMS POLENDAM is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADAMS POLENDAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADAMS POLENDAM, openstaande posities, locatie van ADAMS POLENDAM op de kaart.

ADAMS POLENDAM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADAMS POLENDAM, company assigned to the tax number BE08378692626. The company ADAMS POLENDAM is located at the address: POLENDAM 13; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 320,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Stortklaar beton Fab. Products created in ADAMS POLENDAM were not found.
The main activity of ADAMS POLENDAM is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADAMS POLENDAM is not available. You also can look at reviews of ADAMS POLENDAM, open positions, location of ADAMS POLENDAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADAMS POLENDAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADAMS POLENDAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADAMS POLENDAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADAMS POLENDAM, employees, financial statistics.