HUBLET

Contactgegevens HUBLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUBLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUBLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE PERWEZ 410; 5003; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81733737 (+32-81733737) 81733737 (+32-81733737)

Fax (fax): +32 (71) 384-90-74 +32 (71) 384-90-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUBLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUBLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUBLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUBLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUBLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUBLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUBLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUBLET
Products information HUBLET

BTW identificatienummer (tax): BE03329376220
Ondernemingsnummer: 1248291015
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in HUBLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Metaalvrije afvalrecyclage; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUBLET
(Get full report from official database of BE for HUBLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUBLET
Addition kinds of activities for HUBLET

503900. Bouwmaterialen, NEC | Construction materials, nec
20410106. Grahammeel | Graham flour
20460304. dextrose | Dextrose
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
20879906. Poeders, aroma (behalve drank) | Powders, flavoring (except drink)
35669901. Drives, hoge snelheid industriële, behalve hydrostatische | Drives, high speed industrial, except hydrostatic
39491002. Bowling pin machines, automatisch | Bowling pin machines, automatic
79220304. Spelen, weg- en aandelenbedrijven | Plays, road and stock companies
87349906. Industriële sterilisatie service | Industrial sterilization service

Werken bij HUBLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUBLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUBLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUBLET. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Neerpelt, zijn we op zoek naar een allround technieker. Takenpakket: - Herstellingen uitvoeren aan witgoed - Toestellen ophalen en transporteren indien nodig

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

  Regio: LEEST

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • particuliere huishoudhulp met dienstencheques m/v (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF OPGLABBEEK

  Type: Dienstenchequebaan

  Schoonmaak van particuliere woningen

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Tessenderlo) (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP KNOKKE (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

 • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: KIDS CARE NV

  Type: Studentenjob

  Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

 • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

 • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: QCLEANERS

  Type: Vaste Job

  U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

 • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: YES select

  Type: Vaste Job

  - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

 • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

 • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van HUBLET in sociale netwerken
Look for responds of HUBLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUBLET. Laat een reactie achter voor HUBLET. HUBLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUBLET. Leave a respond for HUBLET. HUBLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUBLET op de google maps. Adres en contacten HUBLET
Location of HUBLET on the google maps. Address and contacts of HUBLET

Andere gerelateerde bedrijven als come HUBLET HUBLET: HANS GILS | EDDY | 'T REEHOF | Autoglas Marting | DRUKKERIJ HELLEMANS

Other related companies as HUBLET: HANS GILS | EDDY | 'T REEHOF | Autoglas Marting | DRUKKERIJ HELLEMANS

HUBLET is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUBLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03329376220. Het bedrijf HUBLET bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE PERWEZ 410; 5003; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Metaalvrije afvalrecyclage; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Producten gemaakt in HUBLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUBLET is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUBLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUBLET, openstaande posities, locatie van HUBLET op de kaart.

HUBLET is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUBLET, company assigned to the tax number BE03329376220. The company HUBLET is located at the address: CHAUSS?E DE PERWEZ 410; 5003; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking; Metaalvrije afvalrecyclage; Verhuur bouwmachines; Verhuur doe-het-zelf materiaal. Products created in HUBLET were not found.
The main activity of HUBLET is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HUBLET is not available. You also can look at reviews of HUBLET, open positions, location of HUBLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUBLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUBLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUBLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUBLET, employees, financial statistics.