DRUKKERIJ HELLEMANS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • DRUKKERIJ HELLEMANS
Private companiesPersonal Services • DRUKKERIJ HELLEMANS

Contactgegevens DRUKKERIJ HELLEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DRUKKERIJ HELLEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DRUKKERIJ HELLEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Drevendaal 13; 2860; Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): +32 (12) 687-90-26 +32 (12) 687-90-26

Fax (fax): +32 (14) 832-21-98 +32 (14) 832-21-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DRUKKERIJ HELLEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DRUKKERIJ HELLEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DRUKKERIJ HELLEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DRUKKERIJ HELLEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DRUKKERIJ HELLEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DRUKKERIJ HELLEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DRUKKERIJ HELLEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DRUKKERIJ HELLEMANS
Products information DRUKKERIJ HELLEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE09591033935
Ondernemingsnummer: 1003845214
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Printing - General; Envelopes; Printing - Silkscreen; Labels; Photoengravers; Photographic setting; Data processing - Continuous forms; Desktop publishing - Service offices; Direct mail - Lettershops & mailing; Advertising agencies & consultants; Stamps - Dating & name

Product categorie (product category): Printing - Offset

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DRUKKERIJ HELLEMANS
(Get full report from official database of BE for DRUKKERIJ HELLEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DRUKKERIJ HELLEMANS
Addition kinds of activities for DRUKKERIJ HELLEMANS

2448. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
731902. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services
17439903. Terrazzo werk | Terrazzo work
36790000. Elektronische componenten, nec | Electronic components, nec
50510203. Gietijzeren pijp | Cast iron pipe

Werken bij DRUKKERIJ HELLEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DRUKKERIJ HELLEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DRUKKERIJ HELLEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DRUKKERIJ HELLEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (deeltijds - zelf te kiezen) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van DRUKKERIJ HELLEMANS in sociale netwerken
Look for responds of DRUKKERIJ HELLEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DRUKKERIJ HELLEMANS. Laat een reactie achter voor DRUKKERIJ HELLEMANS. DRUKKERIJ HELLEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DRUKKERIJ HELLEMANS. Leave a respond for DRUKKERIJ HELLEMANS. DRUKKERIJ HELLEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DRUKKERIJ HELLEMANS op de google maps. Adres en contacten DRUKKERIJ HELLEMANS
Location of DRUKKERIJ HELLEMANS on the google maps. Address and contacts of DRUKKERIJ HELLEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come DRUKKERIJ HELLEMANS DRUKKERIJ HELLEMANS: B.M.I. | No?l B Mme | ALE | Gits Jan | COMMUN. FOR GENIAL PROD.

Other related companies as DRUKKERIJ HELLEMANS: B.M.I. | No?l B Mme | ALE | Gits Jan | COMMUN. FOR GENIAL PROD.

DRUKKERIJ HELLEMANS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DRUKKERIJ HELLEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09591033935. Het bedrijf DRUKKERIJ HELLEMANS bevindt zich op het adres: Drevendaal 13; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing - Offset. Lijst met producten zijn Printing - General; Envelopes; Printing - Silkscreen; Labels; Photoengravers; Photographic setting; Data processing - Continuous forms; Desktop publishing - Service offices; Direct mail - Lettershops & mailing; Advertising agencies & consultants; Stamps - Dating & name.
De hoofdactiviteit van DRUKKERIJ HELLEMANS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DRUKKERIJ HELLEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DRUKKERIJ HELLEMANS, openstaande posities, locatie van DRUKKERIJ HELLEMANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DRUKKERIJ HELLEMANS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DRUKKERIJ HELLEMANS, company assigned to the tax number BE09591033935. The company DRUKKERIJ HELLEMANS is located at the address: Drevendaal 13; 2860; Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing - Offset. List of products are Printing - General; Envelopes; Printing - Silkscreen; Labels; Photoengravers; Photographic setting; Data processing - Continuous forms; Desktop publishing - Service offices; Direct mail - Lettershops & mailing; Advertising agencies & consultants; Stamps - Dating & name.
The main activity of DRUKKERIJ HELLEMANS is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DRUKKERIJ HELLEMANS is not available. You also can look at reviews of DRUKKERIJ HELLEMANS, open positions, location of DRUKKERIJ HELLEMANS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DRUKKERIJ HELLEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DRUKKERIJ HELLEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DRUKKERIJ HELLEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DRUKKERIJ HELLEMANS, employees, financial statistics.