VERVOER DEPOORTER

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • VERVOER DEPOORTER
Private companiesInsurance Carriers • VERVOER DEPOORTER

Contactgegevens VERVOER DEPOORTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVOER DEPOORTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVOER DEPOORTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDVOORDESCHORREDIJKSTRAAT 83; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59707140 (+32-59707140) 59707140 (+32-59707140)

Fax (fax): +32 (4) 367-90-21 +32 (4) 367-90-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVOER DEPOORTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVOER DEPOORTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVOER DEPOORTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVOER DEPOORTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVOER DEPOORTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVOER DEPOORTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVOER DEPOORTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVOER DEPOORTER
Products information VERVOER DEPOORTER

BTW identificatienummer (tax): BE02516662597
Ondernemingsnummer: 4312652587
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VERVOER DEPOORTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVOER DEPOORTER
(Get full report from official database of BE for VERVOER DEPOORTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVOER DEPOORTER
Addition kinds of activities for VERVOER DEPOORTER

3841. Chirurgische en medische instrumenten | Surgical and medical instruments
202602. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
01759907. Persimmon boomgaard | Persimmon orchard
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
35230000. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
36340207. Messen, elektrisch | Knives, electric
36410108. Inlaatdraden, elektrische lamp gemaakt van aangekochte draad | Lead-in wires, electric lamp made from purchased wire

Werken bij VERVOER DEPOORTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVOER DEPOORTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVOER DEPOORTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVOER DEPOORTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

 • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Ervaren steenkapper (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

 • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

 • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

 • PROJECTLEIDER (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

 • Student (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

 • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: CORSENDONK

  Type: Studentenjob

  Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

 • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

 • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

 • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

 • Telemarketing Consultant (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TELUS

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en dynamische part-time medewerkers (bedienden, jobstudenten of werkstudenten) voor de uitvoering van onze telemarketing activiteiten. ALGEMENE MISSIE U bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte telefonische behandeling van uitgaande oproepen. Hiervoor voorziet u een optimale commerciële verzorging van het prospectie bestand. VERANTWOORDELIJKHEDEN Kwalitatieve, klantgerichte en efficiënte behandeling van uitgaande oproepen, volgens vooropgesteld script; Kwalitatieve, schriftelijke rapportering van uitgaande oproepen volgens standaard procedure

Zoek naar antwoorden van VERVOER DEPOORTER in sociale netwerken
Look for responds of VERVOER DEPOORTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVOER DEPOORTER. Laat een reactie achter voor VERVOER DEPOORTER. VERVOER DEPOORTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVOER DEPOORTER. Leave a respond for VERVOER DEPOORTER. VERVOER DEPOORTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVOER DEPOORTER op de google maps. Adres en contacten VERVOER DEPOORTER
Location of VERVOER DEPOORTER on the google maps. Address and contacts of VERVOER DEPOORTER

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVOER DEPOORTER VERVOER DEPOORTER: NIEZEN SA | Ets Gabriel Pourveur SA | Cumbo V | Zanussi Vending | PHILIPPE VERDIN

Other related companies as VERVOER DEPOORTER: NIEZEN SA | Ets Gabriel Pourveur SA | Cumbo V | Zanussi Vending | PHILIPPE VERDIN

VERVOER DEPOORTER is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERVOER DEPOORTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02516662597. Het bedrijf VERVOER DEPOORTER bevindt zich op het adres: ZANDVOORDESCHORREDIJKSTRAAT 83; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in VERVOER DEPOORTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERVOER DEPOORTER is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVOER DEPOORTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVOER DEPOORTER, openstaande posities, locatie van VERVOER DEPOORTER op de kaart.

VERVOER DEPOORTER is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERVOER DEPOORTER, company assigned to the tax number BE02516662597. The company VERVOER DEPOORTER is located at the address: ZANDVOORDESCHORREDIJKSTRAAT 83; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in VERVOER DEPOORTER were not found.
The main activity of VERVOER DEPOORTER is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVOER DEPOORTER is not available. You also can look at reviews of VERVOER DEPOORTER, open positions, location of VERVOER DEPOORTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVOER DEPOORTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVOER DEPOORTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVOER DEPOORTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVOER DEPOORTER, employees, financial statistics.