LERNOULD TERRASSEMENTS

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • LERNOULD TERRASSEMENTS
Private companiesAgricultural Services • LERNOULD TERRASSEMENTS

Contactgegevens LERNOULD TERRASSEMENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LERNOULD TERRASSEMENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LERNOULD TERRASSEMENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BAUDUIN 39; 7080; FRAMERIES, België

Telefoon (phone): 65668694 (+32-65668694) 65668694 (+32-65668694)

Fax (fax): +32 (87) 420-52-97 +32 (87) 420-52-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LERNOULD TERRASSEMENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LERNOULD TERRASSEMENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LERNOULD TERRASSEMENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LERNOULD TERRASSEMENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LERNOULD TERRASSEMENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LERNOULD TERRASSEMENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LERNOULD TERRASSEMENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LERNOULD TERRASSEMENTS
Products information LERNOULD TERRASSEMENTS

BTW identificatienummer (tax): BE05535705566
Ondernemingsnummer: 8860992431
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LERNOULD TERRASSEMENTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LERNOULD TERRASSEMENTS
(Get full report from official database of BE for LERNOULD TERRASSEMENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LERNOULD TERRASSEMENTS
Addition kinds of activities for LERNOULD TERRASSEMENTS

599599. Optische warenhuizen, nec | Optical goods stores, nec
01719903. Cranberry moeras | Cranberry bog
26210910. Kraft schildpapier | Kraft sheathing paper
34290300. Motorvoertuig hardware | Motor vehicle hardware
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
36399900. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
38290204. Ceilometers | Ceilometers
50830302. Teeltmachines en -apparatuur | Cultivating machinery and equipment
72190402. Franse handwas | French hand laundry
83220100. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service

Werken bij LERNOULD TERRASSEMENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LERNOULD TERRASSEMENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LERNOULD TERRASSEMENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LERNOULD TERRASSEMENTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Magazijnier (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Leuven

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

 • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

 • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

 • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

 • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: UZ LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

 • Chef-Kok (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: BAR BIER

  Type: Vaste Job

  Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

 • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ELEKTI

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

 • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

 • PROJECTLEIDER HVAC (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een projectleider. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - planning in orde maken, ontwerp, plannings - en werfvergaderingen, financiële opvolging : vorderingen, hoeveelheden... - je ben het aanspreekpunt voor hoofdaannemer, werfleider en bouwheer

 • pedicure (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BZIO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

 • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

  Type: Werfreserve

  Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van LERNOULD TERRASSEMENTS in sociale netwerken
Look for responds of LERNOULD TERRASSEMENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LERNOULD TERRASSEMENTS. Laat een reactie achter voor LERNOULD TERRASSEMENTS. LERNOULD TERRASSEMENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LERNOULD TERRASSEMENTS. Leave a respond for LERNOULD TERRASSEMENTS. LERNOULD TERRASSEMENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LERNOULD TERRASSEMENTS op de google maps. Adres en contacten LERNOULD TERRASSEMENTS
Location of LERNOULD TERRASSEMENTS on the google maps. Address and contacts of LERNOULD TERRASSEMENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come LERNOULD TERRASSEMENTS LERNOULD TERRASSEMENTS: ANTOINE DEBAY | Farra-Derby ASBL | Derveaux Annechien | CIRINO | RENATUS BUEDTS

Other related companies as LERNOULD TERRASSEMENTS: ANTOINE DEBAY | Farra-Derby ASBL | Derveaux Annechien | CIRINO | RENATUS BUEDTS

LERNOULD TERRASSEMENTS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LERNOULD TERRASSEMENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05535705566. Het bedrijf LERNOULD TERRASSEMENTS bevindt zich op het adres: RUE BAUDUIN 39; 7080; FRAMERIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in LERNOULD TERRASSEMENTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LERNOULD TERRASSEMENTS is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LERNOULD TERRASSEMENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LERNOULD TERRASSEMENTS, openstaande posities, locatie van LERNOULD TERRASSEMENTS op de kaart.

LERNOULD TERRASSEMENTS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LERNOULD TERRASSEMENTS, company assigned to the tax number BE05535705566. The company LERNOULD TERRASSEMENTS is located at the address: RUE BAUDUIN 39; 7080; FRAMERIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in LERNOULD TERRASSEMENTS were not found.
The main activity of LERNOULD TERRASSEMENTS is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LERNOULD TERRASSEMENTS is not available. You also can look at reviews of LERNOULD TERRASSEMENTS, open positions, location of LERNOULD TERRASSEMENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LERNOULD TERRASSEMENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LERNOULD TERRASSEMENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LERNOULD TERRASSEMENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LERNOULD TERRASSEMENTS, employees, financial statistics.