HELSEN GRONDWERKEN

Contactgegevens HELSEN GRONDWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HELSEN GRONDWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HELSEN GRONDWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BUITENSTEINDE 46; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14580792 (+32-14580792) 14580792 (+32-14580792)

Fax (fax): +32 (83) 191-50-85 +32 (83) 191-50-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HELSEN GRONDWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HELSEN GRONDWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HELSEN GRONDWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HELSEN GRONDWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HELSEN GRONDWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HELSEN GRONDWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HELSEN GRONDWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HELSEN GRONDWERKEN
Products information HELSEN GRONDWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE05049011230
Ondernemingsnummer: 2173614501
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in HELSEN GRONDWERKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HELSEN GRONDWERKEN
(Get full report from official database of BE for HELSEN GRONDWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HELSEN GRONDWERKEN
Addition kinds of activities for HELSEN GRONDWERKEN

379901. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
30889905. Toiletinrichtingen, kunststoffen | Toilet fixtures, plastics
32990304. Lijstwerk, architectonisch: gips van Parijs | Moldings, architectural: plaster of paris
38250316. ohmmeters | Ohmmeters
52110502. Cement | Cement
72990607. Visa-aanbestedingsdienst | Visa procurement service
96219905. Vervoer afdeling: overheid, niet-opererende | Transportation department: government, nonoperating

Werken bij HELSEN GRONDWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HELSEN GRONDWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HELSEN GRONDWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HELSEN GRONDWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

 • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: MABO LIFTING

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

 • Receptionist (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

 • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: ANN CHIJS

  Type: Vaste Job

  Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

 • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PLOPSA

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

 • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: FITFORYOU

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

 • Flexibele schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) in Antwerpen (bijverdienste) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CARE

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant te Antwerpen zijn we bij Care op zoek naar een flexibele schoonmaakmedewerker. Wij zoeken mensen die als bijverdienste op regelmatige basis in regio Antwerpen inzetbaar kunnen zijn. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van openbare ruimten, kantoren en sanitair.

 • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: BITE AND RIDE

  Type: Flexijob

  Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van HELSEN GRONDWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of HELSEN GRONDWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HELSEN GRONDWERKEN. Laat een reactie achter voor HELSEN GRONDWERKEN. HELSEN GRONDWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HELSEN GRONDWERKEN. Leave a respond for HELSEN GRONDWERKEN. HELSEN GRONDWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HELSEN GRONDWERKEN op de google maps. Adres en contacten HELSEN GRONDWERKEN
Location of HELSEN GRONDWERKEN on the google maps. Address and contacts of HELSEN GRONDWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come HELSEN GRONDWERKEN HELSEN GRONDWERKEN: MAISON SOUGNة | Hansen G | ALE | Jacques-Antoine | Moden Gaby

Other related companies as HELSEN GRONDWERKEN: MAISON SOUGNة | Hansen G | ALE | Jacques-Antoine | Moden Gaby

HELSEN GRONDWERKEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HELSEN GRONDWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05049011230. Het bedrijf HELSEN GRONDWERKEN bevindt zich op het adres: BUITENSTEINDE 46; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Producten gemaakt in HELSEN GRONDWERKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HELSEN GRONDWERKEN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HELSEN GRONDWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HELSEN GRONDWERKEN, openstaande posities, locatie van HELSEN GRONDWERKEN op de kaart.

HELSEN GRONDWERKEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is HELSEN GRONDWERKEN, company assigned to the tax number BE05049011230. The company HELSEN GRONDWERKEN is located at the address: BUITENSTEINDE 46; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Afbraak- and draineerwerken; Huisvuilophaling and -verwerking. Products created in HELSEN GRONDWERKEN were not found.
The main activity of HELSEN GRONDWERKEN is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HELSEN GRONDWERKEN is not available. You also can look at reviews of HELSEN GRONDWERKEN, open positions, location of HELSEN GRONDWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HELSEN GRONDWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HELSEN GRONDWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HELSEN GRONDWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HELSEN GRONDWERKEN, employees, financial statistics.